Raw food på svenska

rfps

Raw food på svenska är boken för dig som är nyfiken på att börja med en mer raw livsstil, för dig som redan har nosat på det eller för dig som redan är inne på raw food. I boken finns recept utifrån de råvaror som vi har i Sverige och de tillreds på enkla sätt. Jag och Irmela vill tacka alla fina mail vi fått från läsare – ni är en äkta inspirationskälla!

Här kan du läsa några utlåtande från några av våra läsare.

”Hej,
Jag vill bara säga att jag gillar din bok jättemycket!
Jag har ätit 99% raw sedan ett år tillbaka och har under den tiden skaffat mig en massa raw food-böcker från USA,  men ingen är så bra som din! De flesta har urtråkiga bilder, man blir ju inte sugen precis. Din bok kan man ju titta i bara för bildernas skull! Och när jag läser recepten känns allt lätt och enkelt, precis som det ska vara med raw food!Även min snart femårige son (som äter raw/vegan) har tittat jättemycket i din bok och blir inspirerad av bilderna, pekar och frågar om vi kan göra saker, sedan gör vi dem tillsammans och han äter glatt! Jätteroligt! Det har aldrig hänt med någon annan bok.
Tack för en superfin och positiv bok!!
Tack Erica! Du har skrivit boken jag saknat i 10 års tid! Jag har varit raw food-fantast sen i tonåren och samlat på mig en del raw-böcker, från England och USA. Även om de är väldigt inspirerande och fina så har det saknats en bok som tar sig an raw food utifrån de svenska förutsättningarna Det är väldigt skönt att slippa sitta och omvandla cups till deciliter och slå upp ingredienser i ordboken som man inte vet vad de betyder. Ett plus att de flesta recept inte kräver torkmaskin, då blir det lättare att tipsa sina vänner och familjemedlemmar om recepten. Och ännu ett plus för den fina utformningen och de vackra färgbilderna i boken.
Hej !
Jag ville bara skriva ett tack till författarna till boken ”Raw food på svenska”
Boken gör det så mycket lättare att äta raw food, med alla fina maträtter och tips man får.
Med vänlig hälsning Carina.”
Jag var i bokhandeln idag och fick tag på det sista exemplaret av din bok. Jag hoppas det kommer att gå riktigt bra för dig och din verksamhet, det är en verklig glädje att rawfood börjar bli populärt (det finns till och med rawfood-kex på ICA här i Umeå) , och du verkar vara rätt person att inspirera och hjälpa människor till hälsa genom denna härliga livsstil.
mvh / Mona Ersare , Umeå
Hej Erica! Jag köpte Raw food på svenska för ca en månad sedan och har använt den dagligen. Den är en mycket bra bok för någon som är intresserad av raw food men som inte vet så mycket om kosten. Jag var nyligen på ett hälsohem för levande föda och rekommenderade din bok varmt till mina kurskamrater.
LOADING..