Nyhetsbrev 30 december 2009

Det blir ett lite längre nyhetsbrev men jag vill säga er så mycket….

2010 står för dörren! Och många nya tankar med det!

Nyhet!!! Äntligen kommer Recept prenumerationen!

Varje dag skapas nya rätter i mitt kök och nu kan du del av dem!

Många har frågat efter fler recept sedan Raw food på Svenska kom ut i bokhandeln. Fler böcker är på gång men det tar sin lilla tid för en bok att bli till verklighet från dröm och idé. För att kunna fortsätta ge er inspiration och nya smakuppplevelser erbjuder Raw food by Erica nu en receptprenumeration. Varje söndag kommer det recept till dig för en hel vecka. Det står angivet vad du behöver tänka på, tips, förberedelser och inköpslista.

Vi har fått förfrågningar om att lägga upp hela veckomenyer. Vi har istället gjort på detta sätt, det blir lätt annars att du blir styrd av veckomenyerna och glömmer av att känna hur det känns för din kropp. Genom att prenumerera på recepten kan du själv göra hela veckomenyer, utifrån vad som du gillar och vad som känns bäst för din kropp?

Granat äpple med sol

Du väljer att teckna upp dig för en månad, sex månader eller tolv månader. Som receptprenumerant du blir du automatiskt alltid uppdaterad med nya superfoods, tänkvärdheter och special erbjudanden från Raw food by Erica.

150 kr för tecknandet av 1 månad

120 kr för tecknandet av 6 månader

99 kr för tecknandet av 12 månader

För 4 kronor om dagen får du inspiration för att välja raw som livsstil- det fick mig  att tänka vad gör jag brukade göra för fyra kronor innan jag åt raw. Det är en femtedel av en kvällstidning, en fjärdedel av ett tuggummipaket (som jag gjorde slut minst ett om dagen) och att jag köpte en take away te för 20-25 kr nästan varje dag. Det gäller att du gör en investering på det plan där du vill utvecklas och mindre på det område i livet som du vill avveckla. Ganska enkelt eller hur?

Plommonkuber

Gör så här:

Sänd ett email till info@rawfoodbyerica.se och skriv ”receptprenumeration” i ämnesraden. Vi sänder dig åter ett mail åter med betalningsanvisningar och så snart som vi registrerat din betalning sänder vi dig en PDF fil med recepten. Därefter får du recept varje söndag, för att kunna förbereda för kommande vecka.

Meningen med receptprenumerationen  är att introducera dig i raw food och för dig att hålla inspirationen uppe. Vi vill visa enkelt, fräscht, gott och hälsosamt det är. Ibland kan vi sakna  motivationen, kunskapen eller tillgången på bra mat.

Skälen att äta raw food är många men den största vinningen är att man mår så himla gott av det. Prova dig fram bland recepten, printa ut och gör din egen recept bok.

Något av det bästa är att frukost recepten passar lika bra som mellanmål, mellanmål som frukost. Desserter som mellanmål och så vidare. Kategorierna recepten är indelade mer för att ge en hänvisning om till vilket mål du kan göra receptet till.


Hemsidan Raw Food by Erica

Hemsidan förnyas varje dag och uppdateras med blogg och twitter. Nu kan du vara delaktig! I januari kommer det att läggas ut ”vanliga frågor och svar” (Q & A), recept för hur en raw food dag kan se ut i mitt liv, raw food i världen samt före&efter berättelser och bilder!
*Har du frågor som du vill ska besvaras under Q&A?

*Har du besökt något härligt raw food ställe som du vill ska vara med?

*Vill du vara med som före raw och efter raw på hemsidan?

* Eller är det något annat du har på hjärtat?

Maila mig på info@rawfoodbyerica.se

Blogg

Har det varit dataledigt för dig under julen kan du alltid gå tillbaka och läsa på bloggen: några saker har varit om bipollen, recept på kakor, hur du gör varm choklad och varför det kan vara svårt att släppa taget om osten!

Under julen läste jag en fantasisk bok av Gabriel Cousens, som för övrigt besöker Norden i sommar  och kanske även Göteborg – mer om det kommerJ, ”den 7 faldiga freden” – den handlar om hur du kan sluta fred på sju områden i ditt liv – Gud, Kroppen, Sinnet, Familjen, Samhället, Kulturen, Naturen. Så det blir som en ministudiecirkel på bloggen där ni själva kan lämna kommentarer. För varje vecka tar vi tag i ett nytt område. För någonstans vet vi ju att fred på jorden börjar i oss själva……..

Rödbetsjuice med crema

Rödbetsjuice- för nyårs energi!

5 rödbetor, noggrant tvättade

3 äpplen

1/2 huvud vitkål

1 gurka

3 selleristjälkar

1 citron

5 cm ingefära

Stoppa i, efterhand i juicern/råsaftscentrifugen. Tips1:  om du använder eko citron kan du juica med skalet. Tips 2: juica ingefära innan en rödbeta, exempelvis, för att få ut så mycket ingefära smak som möjligt. Tar du den på slutet pressas inte all juicen från ingefära.

Kurser i januari och februari

Spelabäcken som ligger i Falsterbo Skanör den 31 januari bjuder in till en heldagsinspiration den 31 januari samt möjlighet att övernatta på deras mysiga ställer.

Malmbäck, ligger cirka 30 minuter från Jönköpong och där finns jag för en heldagsinspiration lördagen den 6 februari.

Kvällskurs – Detox

Vad passar inte bäst så här efter jul och nyår om inte en kurs i detox;)?

Onsdagen den 3 februari blir den enda kursen i Göteborg. Under kvällen får du bl.a reda på varför vi behöver göra en detox, vad som händer under en detox och du får ett tredagarsprogram för din egen detox samt att en detoxdag demonstreras och provsmakas. Kursen är passar även bra för dig som vill bli introducerad till raw food och kanske är nybörjare!

Vi ses på Mitt i Centrum på Götabergsgatan 20, klockan 18.15 – 21.15. Maila din anmälan på info@rawfoodberica.se, senast den 30 januari. Kostnaden för kvällen är 450 kr.

Snölykta

Fira ännu ett Nytt År som ska födas – visa tacksamhet för det som varit, ta en stund och reflektera över vad du fått vara med om, vad du lärt dig om dig själv och hur & vad du nu vill fylla det nya året som ligger där helt orörd i dina händer!

För mig ska jag se 2010 ur tacksamhetens ögon och se allt det fina som är i varje stund. Jag ska också ha ett antishopping år, som ska hjälpa mig att frigöra tid och se till det som jag har istället för allt det där som jag kan köpa…Följ mig på bloggen hur det går;)!

Jag önskar dig det mest fantastiska året i ditt liv – låt 2010 bli ditt år!

Erica

Long Live Life

  1. Testat grön smoothie med fikon (recept vecka 2). Härligt god, ger energi och är lätt i magen! Borde gå hem även hos ”icke-frukostpersoner”.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..