Inspirationskurs i Raw Food Malmö

apr 19, 2010

Raw food  – ser läckert ut  smakar ljuvligt, är enkelt att tillreda och ger din kropp energi och glädje!

Raw food – sägs göra dig friskare och yngre, ge din hy en ny   lyster, klarhet i ögonen och göra dig lättare både till kropp och sinne!

Raw food det bästa alternativet för dig och för vår jord. Eko, klimatsmart och ger livskraft!

Inspirationsdag med Erica Palmcrantz Aziz om Raw food

Erica Palmcrantz Aziz är nu aktuell med boken Raw Food på svenska  och Raw Delight som hon skrivit tillsammans med Irmela Lilja. Erica vill inspirera till att äta raw food och på så sätt också öka människors livskvalité. Erica har själv levt med raw food, som inte bara är att sätt att äta utan en livsstil, i fem år.
Du som deltar kommer att få prova på olika superfoods, lära dig tillreda energifyllda frukostar, härliga luncher och middagar, läckra snacks och mumsiga desserter. Du får även lära mer om vad som behövs för att tillämpa raw food i vardagen, om raw food som livsstil och hur det fungerar. Under inspirationsdagen avnjuter vi allt det goda som tillreds!
Böckerna finns att köpas till specialpris på kursen och du får den signerad. Det finns även möjlighet att köpa speciella ”raw food-råvaror” och praktiska ”raw-food-köksredskap”.
Vill du veta mer om Erica Palmcrantz Aziz och raw food besök gärna hennes hemsida

Hem


Kursen hålls i Må Bra SPA & Hälsas lokaler i Malmö den 9 Maj och kursen kostar
1300 kr. Du Anmäler dig genom att betala i butiken senast den 30/4-2010.
Må Bra SPA & Hälsa finns på Sallerupsvägen 2 i Malmö,
se hemsida för vägbeskrivning.
Varmt välkomna!

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

3 Kommentarer

  1. eanie

    Jättekul att du kommer till Malmö, Erica! Om du någon gång känner för att hålla en kurs om Raw Food ’Steg 2’ typ: för folk som hållit på ett tag tror jag vi är några som skulle vara intresserade av det också! =)
    eanie x

    Svara
    • Erica

      Jättebra att du kom med det förslaget! Till hösten? Ska ha det i åtanke inför höstplaneringen:)
      Strålar med ljus
      erica

      Svara
  2. Caroline B. Le Bongoat

    Gärna en Raw Food steg 2. Tror att vi kan få ihop ett helt gäng till en sådan dag. Kram och hälsningar från Caroline/Falsterbo

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »