Raw Food i Malmö Lokal tv och Skånefruar

Christina och hennes inspelningskille

Vi träffades på Café Stunden vid tre tiden idag, Christina, jag och hennes två inspelningsteam. Mister och Mrs Stunden, hade stannat kvar efter stäningsdags för att vi skulle kunna få vara på deras underbara raw food café för att spela in en kort intervju. De sötnosarna hade också gjort läcker lunch och ljuvliga bakverk. Det är inte varje dag jag får raw food lagad till mig – så njöt i fulla drag gjorde jag av både maten, sällskapet och miljön. Bor du i Malmö eller har vägarna förbi är det bara ett måste att svänga förbi Östra Tullgatan och njuta fullt ut! I maten där är det kärlek rätt igenom, och det känner du på smaken:-)!

Christina, som driver företaget,Harmonina, träffade jag på Kvinnofestivalen i Mundekulla. Hon var där och fick oss gudinnor att svänga loss till hennes magiska chakra balance dance. Christina och jag fann redan där många gemensam nämnare och idéer till spännande projekt börja planteras. En av dessa idéer var att ha med raw food i Malmös lokal tv, där Christina är ansvarig för hälsobiten. Christina är även en av profilerna i höstens reality serie Skånefruar, som ska visas på femman. Så det filmteamet var också på plats för att filma Christina som yrkeskvinna. Dubbelt upp med filmkamerorna kan man säga. Ska flagga för när det kommer på på lokal tv Malmö och på femma i höst.

Christinas inspelningsteam nummer 2

Förbereder intervjun under inspelning

Christina och jag fortsatte våra samtal efter inspelningen i solen i en av Malmös parker. Vi ser många gemensamma nämnare med dansen och raw food. Att öppna upp, komma närmare sig själv, tillåta sig själv vara den man är i den kropp som man bor i, se sin egen potential och mycket mycket mer. Chakra Balance Dance är en slags frigörande dans där Christina vägleder dig genom chakranas betydelse och mening. Du rör dig till musik som tar fram styrkan i varje chakra och du blundar och rör dig till musiken – där möter du dig själv. Tårar, skratt, tjut, leenden – du är tillåten att känna.

Vi pratade på att göra en heldag med dansen och maten, just för att förstärka det vackra som vi öppnar upp till. Det kan vara en ”enkel” väg att efter ett dans pass där mycket känslor fått komma upp till ytan, gå ut till kiosken och köpa en chokladkaka för att stoppa undan det där som kommit upp. Med raw food får du istället möta det med en energi och ett accepterande. Livet är som en dans – och jag vill dansa med det på alla sätt jag kan!

Vem kan tro att det är raw?

Kan inte lovorda Betty och hennes man tillräckligt för de fina personer dem är, den fina lilla oas de skapat och deras ljuvliga mat! Gå dit och upplev Stunden för vad den är – underbar!

Dance with Life

Erica

Long Live Life

  1. tusen tack själv vackra erica:)))för att ni vart hos oss igår:)) saknar ord för en fulländad beskrivning av vårt vackra möte igår:) magi kärleken glädje , tack för att du finns och att du är precis som du är, we love you, Betty och Perica Café Stunden:)

  2. Tusen tack vackra, underbara Erica!! Jag blir rörd till tårar över din fantastiska beskrivning av vårt möte och denna dag -jag delar den innerligt med hela mitt hjärta.
    Jag ser verkligen fram emot att låta våra idéfrön få börja spira, ska bli superkul att få dela och sprida inspiration i världen med dig! ;o)
    Stor varm hjärtekram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..