En Raw Julklapp?

Perfekta julklappen till dig som vill inspireras mer till raw food!

Teckna upp din mamma, svärmor, kompis eller dig själv på en receptprenumeration. En julklapp räcker längre än bara julafton! Blir det en julklapp sänder vi över ett fint presentkort som du kan lägga under granen på dopparedan. Läs här för mer info om receptprenumerationen!

Du kan även beställa ”Raw food på svenska” och ”Raw Delight” och få en specifik god jul hälsning ifrån mig! Maila till info@rawfoodbyerica.se, vem du vill att boken ska signeras, om du vill att det ska stå något speciellt och adressen som boken/böckerna ska skickas till.

Julklapp

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..