Rawfood och Jivamukti retreat 2011- smider sommarplaner i vinterkyla

Petra - en fantastisk Jivamukti lärare

Petra kom till Sverige från ett något varmare Palma, och gick upp i ottan för min skull för en fika på Condecco.

Det var Petra och jag som hade magiska dagar på Cas Bernats på Mallorca i slutet av oktober. Nu kom hon till Sverige och vinterkylan för att vi skulle kunna planera nya magiska dagar. 2011 blir det 11-15 juni, så boka redan det datumet i din kalender.

Petra vaknade till med en stor hälsosmoothie, gjord på cashewnötter, banan och hallon och jag med en kopp örtte (lugn & ro – om man nu kan vakna till med örtte som heter lugn och ro). Min frukost där blev en medhavd ( ja, jag fick smyga lite…)tahiniröra med stevia, carob och apelsinskal. Jag var ordentligt hungrig efter en morgonpromenad genom ett snöbeklätt Slottsskogen. Jag stannade och matade fåglarna och tänkte på hur mitt liv är så fullt med tacksamhet. För allt som varit, är och kommer att vara. Tacksamheten för mig åter till nu:et och denna morgon – när snö och kyla gjort sig påminda blir det lättare att stanna upp. Det blir liksom lättare att ta det lugnare, promenera istället för att cykla, gå försiktigt för att inte halka, bylsa in mig i kläder och bli lite anonym, lite anonym för mig själv. Det var en fin stund att vända inåt, fyllas av tacksamhet och känna nypet i kinderna.

Den känslan vill vi ge dig på retreatet: få möjlighet att stanna upp, känna in och se vad du vill fylla ditt fantastiska liv med. Lära dig att lyssna till ditt hjärta igen. Yoga och raw food är utmärkta verktyg för just detta. Mer info om retreatet kommer.

Ps. nu när det är kallt äter jag värmande råvaror som kokosolja ( som ger mig extra fett för att kunna klara av kylan), värmande bovete och sesamfrön. Och lite varm med blir det också när min kropp säger till…

Se gärna bilder ifrån

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..