En vecka med yoga & raw food i Portugal/ Malin Berghagen & Erica och vänner

Fo?lj med Springtime Travel pa? en Yoga/Rawfood vecka till Portugal

MED MALIN BERGHAGEN, ERICA PALMCRANTZ & VA?NNER

V.14 3-10/4 2011

UNDER DENNA vecka fa?r du mo?jligheten att prova pa? olika yogastilar. Du kan va?lja pa? upp till sex pass om dagen. Dessutom kan du ocksa? delta i Springtime Travels rika utbud med aktiviteter.
Yoga a?r en lustfylld tra?ning som ger dig styrka, smidighet och mental avslappning. Na?r du tra?nar yoga upplever du “flow”, kroppen och sja?len fo?renas, vilket skapar den unika “ma?-bra- ka?nslan” som gjort denna tra?ningsform popula?r i va?rt stressade samha?lle. Du beho?ver inte ha tra?nat yoga fo?rut. Det a?r dina person- liga fo?rutsa?ttningar som besta?mmer hur intensivt du vill tra?na.
Erica Palmcrantz Aziz a?r nu aktuell med boken ”Raw Food pa? svenska” och ”Raw Delight”som hon skrivit tillsammans med Irmela Lilja. Erica vill inspirera till att a?ta raw food och pa? sa? sa?tt ocksa? o?ka ma?nniskors livskvalite?. Erica har sja?lv levt med raw food, som inte bara a?r att sa?tt att a?ta utan en livsstil, i sex a?r.
Ta mo?jligheten att mo?ta va?ren i soliga Portugal med na?gra av landets fra?msta yogainstrukto?rer och olika yogastilar:
• Ashtangayoga – Sam Aziz • Kundaliniyoga – Malin Rydesjo? • Hathayoga – Eva Seilitz • Mjukyoga – Malin Berghagen • Rocketyoga – Magnus Lindroth • Paryoga/Acroyoga – Malin Berghagen & Magnus Lindroth • Rawfood – Erica Palmcrantz Aziz
Vi mixar yoga med fo?rela?sningar. Detta kommer att bli en kanonvecka!

Come with us and make a fundament for life

It’s time to realise your dream!

Fo?r mer information och bokning www.springtime.se eller 08-545 535 40.

Namasté!

Erica med fina vänner

 1. Mina största intressen är just Yoga och R.F!!!
  Detta skulle kunna vara något för mig och min man (som hänger med på både yoga och R.F – på ”ett hörn”). Jag undrar…. får man som kursdeltagare tillbringa lite tid i köket också – mellan yoga-övningarna?
  Namaste Lisbeth

 2. Hej Lisbeth!
  Veckan i Portugal är endast föreläsningar i raw food, alltså ingen raw food mat serveras speciellt – däremot är det nog massor av härliga grönsaker och frukter som finns att njuta av.
  Vill du ha kunskaper och vara med i köket och göra hands-on med raw food är retreatet till Mallorca med mig och Petra 11-15 juni ett bättre alternativ för dig. Mer info kommer i början av nästa vecka om retreatet på Mallorca! I juli finns även ett retreat på Kreta där det kommer att serveras raw food alla måltider och någon föreläsning kommer det också att vara!
  Hoppas vi ses någonstans!
  Kram
  erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..