Raw food kurs med Holistic i Göteborg

Igår var jag på kurs i Raw food med Holistic och deras egna raw food guru Pontus Kristensson och fina assistent Sara. Det var så oerhört underbart roligt att få vara med och lyssna till Pontus kunskaper. Han är verkligen gedigen i sina kunskaper om livet och raw food, och vi var 40 tacksamma åhörare. Pontus inledde med att prata om vad som är sant. Och vår egen sanning vet ju bara själva. Så om raw food är sanning för dig vet bara du…

Så med all den informationen vi fick under dagen, var det bara för alla deltagare att gå hem och  sortera ut, vad som kunde sympatisera med det som vi tror på. Jag vet vad jag tror på, och efter gårdagen finns än mer belägg för det:)!

På kursen träffade jag bekanta ansikten och vänner. En av dem var Åke Wickström, som driver ekologisk odling i Svenshögen – hans råvaror är magiska! Eva, som under många år drivit Hagas Gröna, men som nu helt inriktar sig på sitt detoxcenter på Orust, kika gärna på hennes hemsida.

Åke Wickström

Kunniga Eva Rynmark

Pontus visade även sina kockkunskaper och vi fick avnjuta smakprover på tacofärs, cashewost, kokos& linfrösmör och vaniljbollar.

Mums!

Pontus i matlagningsaction

Tänk om Pontus fick komma ut i skolorna och ha denna föreläsning – sprida kunskapen om varför raw och ekologisk mat är den bästa för oss själva, våra medmänniskor och vår jord! Alla kan vi hjälpa att göra jorden till en magisk plats att leva på…

Lets be the change!

Erica

Long Live Life!

LOADING..