Vad har jag gjort den senaste veckan?!

maj 31, 2011

Hemma köket i vardagsrummet


Nu är jag här på bloggen igen! Det har varit fulla veckor med mycket skoj. Förra veckan fotograferade vi ( sprudlande Anna Hult och jag) den tredje boken. Det var så vackra och  inspirerande bilder som fick komma till liv. Boken är ett livsstilsförändringsbok och har ett menyprogram som går att följa för att få ett lättare liv. Jag kan knappt vänta men boken kommer inte förrän i mars 2012 men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge;)!
Så i söndags var det dags för vårens heldagsinspirationskurs. Denna gång var vi i vårt vardagsrum som hade blivit ett provisoriskt kök! Det var jätteskönt att vara hemma, för det är så mycket enklare att vara spontan och skapa med alla ingredienser kring mig. Och det är också roligt att kunna visa torkugn, råsaftscentrifug och andra superfoods som kan finnas i en raw food:ares kök.
Dagen gick svindlande fort, det brukar ju göra det när man har kul:). Min mamma Bitte var som vanligt en helt klanderfri assistent och var lika pigg när dagen var över som när den började. Kan det bero på raw food tro??!!
Med på kursen fanns Fredrik som är en riktig teoretiker och har skrivit många inlägg om raw food:
Här är ett recept på detoxpesto, här är en annat inlägg om raw food och” borelia och han har även fått en insändare publicerad.

Mmmmm desserter


Många goda rätter tillreddes snabbt och avnjöts under tystnad. För det är så förbluffande gott med raw food att man blir tyst, mållös liksom. Jag är lika förvånad varje dag att det är så otroligt gott, det enkla och det rena!

Curry ris


Till hösten kommer nya datum för inspirationskurser i raw food men innan dess har vi en fantastisk sommar med massor av raw kuligheter som väntar!

Life is Good

Erica

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

2 Kommentarer

  1. Lina Alfredsson

    Låter härligt vill gärna komma i höst om det finns möjlighet!! kram LINA

    Svara
  2. Elenore Bendel Zahn

    Det låter spännande, härligt och inspirerande! Allt gott samlat ur samma kraftkälla<3

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »