Snart bär det av till Cas Bernats

jun 11, 2011

Petra at ECO farmers Market, Palma

Petra sitter här bredvid mig och äter en fruktgröt med mallorkinska jordgubbar. Jag blev helt paff när hon sa att det var precis i sluttampen av jordgubbssäsongen, och att nu börjar säsongen för apelsinerna! Gissa om jag ska äta jorgubbar! Vi ska strax iväg till bondens marknad för att inhandla underbara råvaror och ha en hel låda apelsiner tar vi med oss för att kunna njuta av dessa orangea apelsindroppar varje morgon. De modiga på retreatet blandar i lite spirulina;)!

Jag kom redan igår och det första jag fick smaka på var en mallorkinsk eko aprikos, det var som att landa i en smakupplevelse efter en heldags resande, med sallad, gurka, päron och chiafrön i matkassen i handbagaget.

Min intention är att ladda på med mer inspiration från retreatet varje dag men allt beror på det svajjande internetet på retreat gården. Det är ju en gammal olivoljefarm från 1700 talet och jag kan förstå att internet inte riktigt har anpassat sig till 2000 talet ( och det kanske är bra det;)!

Tar en sipp på färskpressad apelsinjuice och säger hej då för nu! Sänder strålar och apelsinjuice smak till dig!

Orange; as the oranges

Erica
Long Live Life!

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

1 kommentar

  1. Bitte Palmcrantz

    Och en grönsmoothie-kram på dig! Hoppas du sover gott på nätterna!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »