Redo för att fira Raw Food Midsommar

jun 23, 2011

Förra året vid den här tiden var vi ett femtiotal personer som samlats på Kroppefjäll i Dalsland för att fira en raw food midsommar tillsammans. Det blev mycket och mycket mycket god mat med härliga människor! Saknar Vilda och Erik från Kiviks Lilla Råa, Dan Uhrbom och Kenth & Gina Carlssons framfart med mig i köket. I år blir det lugnt och stilla med fina familjen på landet hos min mamma. Vi har planerat mycket god mat och jag undrar stilla hur allt njutbart ska få plats i magarna på oss- det blir midsommar mat i dagarna tre tror jag:)
Kontrasterna i livet blir ibland stora, häromkvällen åt jag trerätters raw food meny på Nordic Light Hotel mitt i smeten i Stockholm och nu sitter jag långt ute på landet och ska ut och klippa gräslök till mamma som brummar med matberedaren i köket och fixar middagen. ( om hon inte hinner före!)

Förrätt


Huvudrätt


Efterrätt


Härliga extra kryddan Erika


Nu tar jag saxen och går barfota ut bland buskarna och ska klippa gräslök och andas tio djupa andetag också för att ge min kropp den mest väsentliga näringen – frisk luft!

Go och Glad Midsommar!

Erica

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

2 Kommentarer

  1. Sanna

    Låter härligt med trerätters raw Food, ska def testa det nästa ggn i Stockholm ! Ha en riktigt skön Midsommar : ) Jag har förberett med Zuccinihummus o Jordgubbscheesecake så får vi se vad det mer blir imorgon !
    Kram
    Sanna

    Svara
  2. erica

    Mmmmmm det lät som en fantastisk midsommar meny!
    Det blev zucchinihummus för oss med:)!
    Ha en skön semester och kram!
    Erica

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »