Ayur veda tips för raw foodister

aug 22, 2011

Min ayur veda vän Anncha på Brahmas cosmos gav mig ett super tips för raw foodister, för alla personer faktiskt. För detta är ett tips som balanserar alla doshor. Det är att dricka lång peppar te! Nu när det börjar bli kyligare ute värmer det kryddiga teet upp dig inifrån. Du brygger pepparen, som ser ut som avlånga peppar korn, med vatten och helst låter det sjuda tio minuter. Köper du hela pepparkorn så mal dem i en mortel eller elektrisk kaffekvarn. Teet för mig gör att jag blir lugn och varm, helst om jag får den lätta Raw food feelingen. På Bali köpte jag direkt från leverantören och önskar så här i efterhand att jag köpt mer än en förpackning. I välsorterade hälsokoster eller ayur veda affärer hittar du lång pepparen.
Warm & cool
Erica

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »