En tur till TUR mässan och en tur till paradiset

mar 24, 2012

IMG_0579

I torsdags var jag med i på TUR mässan och pratade Brain Food med besökarna på mässan. Kockarna hade förberett hela dagen innan och stigit upp klockan fem på morgonen för att färdigställa fantastiska förslag hur en förmiddags-och eftermiddagsfika kan se ut och smaka när du konferera på Radisson Blu. Det var Brain food av högsta kvalité – jag kan intyga att det var det godaste fika man någonsin kan få på vid ett möte och som håller hjärnan skärpt dagen lång. Lite kul var att se mig själv i en korg med powerbars – det är inte varje dag jag får pryda en powerbar;)!

IMG_0578Läs mer om hela Brain Food konceptet här – du kan ladda ned en mapp med härliga Brain Food recept via länken.

IMG_7914

Från en destination till en annan, på TUR mässan visades det upp många olika paradis och smultronställen på jorden. Igår åkte Saga och jag till ett för oss paradis. Till Susanna och Melinda på Vilja Center som nu är belagt lite utanför Anderstorp i Småland. Med sommarvärme, nyvakna flugor och harmoni med hästarna promenerade vi runt i Smålandsskogen för att uppleva och verkligen känna vad som är viktigt i livet. Det är med kul med events, framträdanden och andra upptåg men det är när jag får hästskit under naglarna, får dofta på hästar och uppleva naturen med dem som jag känner att det ”verkliga” livet blir påmint – en sån där löjlig lycka infinner sig och hela jag bara ler.

IMG_7878

Vilja Center är snart igång med sin verksamhet igen och då får ni läsa mer om det här på bloggen. Saga och jag är innerligt tacksamma för att fått dela några timmar med dessa genuina tjejer som gör allt ifrån en fin och ren intention – att se hur vi kan lära och samverka med djuren. Det här är mindfulness i allra högsta grad. Att se Saga växa och ta för sig med hästarna stärker henne enormt och även mig som mamma att lita både på henne och på dessa intelligenta varelser.

IMG_7903På gården fanns det busiga kalvar som skuttade våryra omkring – det blev en krullhårig kalv som skuttade med dem och knöt osynliga ( fast väldigt synliga ) band.

Varma i hjärtat och supertrötta for vi hem för att ta helg och göra vårfint här hemma. Nu när jag har städat/städar i kroppen är det dags för hemmet att få en vårkostym. Frukost dags är det och jag tar mig en sunwarrior proteinshake och min egen hemma gjorda superfoodsbovete granola med tulsite sötad med aprikosstevia droppar. Mer om min ”diet” kommer i veckan – det jag kan skriva är att efter tre dagar ville inte kroppen ha ägg längre, så nu provar jag andra proteinkällor, och nu är jag inne på sjätte dagen och min man påminner mig att fokusera på det som jag faktiskt ”lyckats” med och inte de två måltiderna som jag ”misslyckats” med. Ett ständigt lärande och inkännande – intressant….:).

Every where is paradise!

Erica

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »