Amelia Kropp och Skönhet & Utlottning

IMG_0596

Förvånad men glad blev jag när jag fick Amelia Kropp och Skönhet hemskickad till mig, som jag blivit intervjuad till inför en kort artikel, att chefredaktören för tidningen hade genomfört 10 dagar av de tre veckorsmenyprogrammet från boken. Det var spännande att läsa hennes dagar och vad hon upplevt. Det positiva var att hon hade gått ned 4 kilo på 10 dagar och skrev i artikeln att hon aldrig hade gått ned på ett sådant enkelt och gott sätt utan att vara hungrig. Det negativa var att alltid ha med sig mat och planera.

Det krävs planering och ett brytande av vanor för att göra en livsstilsförändring och det innebär innan vi blir mer bortskämda med cafeer och restauranger som serverar just raw food. Men det kan det vara värt!

I detta nyhetsbrev så lottar jag ut ett exemplar av ”Raw Food – ett lättare liv på 3 veckor”. Skriv på min vägg på facebook, se länk, och skriv ditt tips hur du lever ett lättare liv, med kost, tankar eller på något annat sätt som du vill dela med dig. Som vid tidigare utlottning så hjälper Saga mig att välja en utav er som vinner utlottning. Vinnaren får ett meddelande via facebook. Du som inte har facebook kanske kan ”låna” en kompis konto för att delta i tävlingen eller sända mig ett mail, så lägger jag ut dina ord på väggen. Vinnaren i utlottning dras den 25 april.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..