Ett Lättare Liv – coachningsgrupp i maj

Raw food - ett lättare liv på 3 veckor omslag

Nu är vi igång med den första coachningsgruppen via webben – på väg mot Ett lättare Liv.

Det tar tre veckor att förändra en ny vana (och göra sig av med en gammal ovana). Efter tre veckor kommer du att ha verktyg i alla delar som hör livet till för att leva lite lättare.  Under dessa tre veckor ses vi över webben hela gruppen och följer varandra i utveckling samt att vi för varje tillfälle tar upp ett aktuellt tema som får dig att få mer insikt i raw food livsstilen.

Vi kommer att fokusera på kosten och det blir en extra bonus att följa menyprogrammet som finns i boken som du får hemskickad. Coachningen från mig och stödet från de andra i gruppen gör din livstilsförändring lättare och tillsammans skapar vi nya eller hittar glömda verktyg för att leva livet.

Ett lättare liv innefattar att du lever ett liv mer i kontakt med dig själv, där livet flödar utan att hela tiden möta på ansträngt motstånd och fastna i negativitet – kosten har en stor betydelse för att leva livet lite lättare. När du förändrar kosten och ger kroppen optimala förutsättningar för att leva ett friskt och glädjefyllt liv sprider det sig till andra delar i ditt liv. Alla delar i ditt liv är förenade med varandra genom att de är delar i just ditt liv.  Du är navet där allt utgår ifrån.

Att följa programmet/gruppen kan ge dig:

 • Viktminskning – tidigare personer som behövt gå ned i vikt har tappat cirka 5 kilo under de tre veckorna, utan att vara hungriga eller med nedsatt energi
 • Lättare tankar – du får verktyg som kan hjälpa dig att tänka mer glatt och lätt
 • Ett ökat välbefinnande – du minskar stressen i ditt liv och stärker relationen med dig själv och andra människor
 • Hälsoförbättringar – maten du coachas till att äta ( till största del raw food) ger dig högt immunförsvar och du laddar kroppen med näring
 • Mer energi – du  ger dig själv en vitalitets boost och att fokusera mer på av du väljer i ditt liv frigör du massor av energi.

Du får :

* 1 helt individuell coachnings timma med Erica ( ord. pris 1000 kr).

* 7 coachningstimmar med gruppen

* Gratis boken ” Raw food – ett lättare liv på 3 veckor”, hemskickad.

* Rabatt vid köp av Raw food by Erica produkter

* Tips och råd för hur du kan fortsätta leva ett lättare liv; med kost, tankar och allt det andra som hör livet till.

* Förmånligt erbjudande att göra hälsoundersökning/hårmineranalys med Hanna Larsson.

 

Hör av dig till info@rawfoodbyerica.se för vidare information, datum och pris. Skriv ”Ett Lättare Liv” i titelfältet.

 1. Hej Erica!

  Detta är egentligen off topic, men jag vill ändå fråga dig, då du är en fantastisk källa till kunskap! Gröna kokosnötter är ju omåttligt populära i råkostvärlden och används i otroligt många recept. Vet du om det finns att få tag på i Göteborgstrakten? Alternativt, finns det något som kan ersätta kokosköttet? Har bland annat sett ett recept på en soltorkad tomatpaj där det används i fyllningen. Tror du att irish moss skulle fungera?

  Peace, love and coconuts
  Christoffer

  1. Hej Christoffer!

   Det har varit en bugg på min sida och mina svar har inte synts på bloggen tyvärr. Svara nu igen:):
   Jag har själv hittat koksosnötter i asiatiska affärer som får in dem ibland. Det kan vara lite svårt att hitta ett bra alternativ till köttet som ger en härlig krämighet men att prova irish moss och sojalecitin kan vara en bra ide! Håll mig uppdaterad hur det går med din paj!
   Kram
   Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..