In i ditt system

maj 28, 2012

Raw food - ett lättare liv på 3 veckor omslag


Jag har haft problem med min hemsida. Någon har hackat sig in. Det kändes lite konstigt att någon varit inne i mitt system. Det behövs brandväggar, lösenord, virus program och allt möjligt för att förhindra att någon gör intrång i ditt dataprogram, ändå lyckas någon att ta sig in. Det får mig att tänka på att vi lätt kan glömma av vad gör vi för att undvika att det kommer in oinbjudna gäster i vår kropp, vårt system. Vårt immunförsvar är just som en brandvägg eller antivirusprogram som ska stå där säkert rustad mot omvärldens försök att göra intrång. Så med kostens hjälp kan vi boosta vårt immunförsvar och skydda oss mot virus som vill ta sig in. Men vad som är viktigt att komma ihåg är att vi kan vara friskare med positiva tankar som är fyllda med en sann tacksamhet för det som är. Oro, stress, ilska, bryter ned det allra starkaste immunförsvar.
Ät mat med starka färger, (och faktiskt har det visat sig att råvaror som är vita också är rika på antioxidanter), le lite mer och var en glad skit – enkla tips på hur du skyddar dig mot det som inte hör hemma i ditt system.
Safe Travel
Erica
Ps 1. Antioxidanterna skyddar dig även mot solens starka strålar  – naturlig solskyddsfaktor fast inifrån och fri från kemikalier. Kokosolja fungerar som ett komplement på utsidan, som du smörjer in i huden.
Ps 2.
Ett Lättare Liv Coachnings grupp kör en grupp i juni men sen tar vi uppehåll till september. Datum och info sänds till dig via nyhetsbrevet eller sänd redan nu din intresse anmälan om mer info så får du det i god tid innan september starten.
De grupper som varit i april och maj har varit oerhört givande både för mig och deltagarna och de ”resultat” de fått har varit så fantastisk att följa. Wivan skriver så här om gruppen: ”Ericas guidning och coachinggruppen var en ovärderlig hjälp för att komma in i tänket, bättre förstå hela processen och veta att ’andra också gör det här’ de dagar det kändes tufft. Att ha stöd från andra gjorde det lättare att fortsätta och att kunna få svar på frågor som dök upp kändes skönt och bra. Med hennes stora kunskap om raw food, kroppen och sinnet var det en lyx att få ta del av Ericas inspiration och klokhet i ett så pass litet forum som coachinggruppen.”
 
 

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »