Happy New Year, Happy New You

IMG_0912

Ett nytt år. Igen.. Går det inte fort? Eller är det bara jag som blir äldre? Världen snurrar snabbare känns det som, allt har ökat i tempo, och jag blir definitivt äldre.

När det nya året kommer så är den vanliga fråga ” vilka är dina nyårslöften?”. Istället för att lova löften som kanske inte hålls kan du istället ta den tiden och fundera ut vilka värden som är viktigt för dig. Med värden tänker jag exempelvis:

*”För mig är det viktigt att träna 3 gånger i veckan för att må bra.

* ” En grön smoothie om dagen, mår mig att må gott”

* ” Sända tacksamhet till det som är”

Den tiden du ”tar” för att fundera på detta är väl värt det. Skriv också ned dem. Punkt. Skriv ned dem. Då etsar de sig fast mer i dig och när motivationen tryter och annat kallar så är de mer inpräntade i dig själv.

Något som jag också tänkt på som jag tar med mig in i 2013 är klara intentioner. Vilka är mina klara intentioner i de olika delarna som innefattar livet. Vad vill jag ska ske under 2013?

Gå in i 2013 med klara intentioner och värden som är betydelsefulla för dig. Gör det med ett ansvar att följa dina intentioner och värden.

Och en sak till. Gör utrymme för att dagdrömma. Dröm om det som kan kännas otroligt overkligt men så häftigt att uppleva i dagdrömmen. I dagdrömmarna kan magiska saker ske, och vet du, de kan även ske i verkligheten, om du vill det.

Glittrande, glimrande, skimrande, fantastiskt 2013 önskar jag dig!!

 

Have the best year ever

Erica

 

Till julen sändes istället för vykort ett bidrag till Göteborgs Räddningsmission. Handla lokalt, både råvaror och omtanke.

  1. Gott nytt år på dig med! Vill även tacka dig för detta år då du lärt mig vad raw food är och hur bra man faktiskt kan må av att äta raw 😀 tack för inspirationen från dina böcker och din blogg. Mvh Frida

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..