Bilder raw food bo 570

Snart midnatt och jag gör det sista inför vår resa till Bali. Det var två år sedan vi var på Bali och det ska bli så fantastiskt att få komma dit igen.

Sam ska vidareutbilda sig inom yoga, jag ska skriva på tre böcker som kommer att komma ut under 2014 i tre olika länder, Saga kommer att göra sandänglar och min mamma som också följer med, kommer nog mest bara njuta av nuet, något hon är väldigt bra på.

 

 

Saga gör sandänglar

Saga gör sandänglar

Vi börjar med tre veckor i Ubud, där raw food är otroligt stort och det känns som en fantastiskt lyx att kunna gå ut och välja och vraka bland den härliga maten på menyn. En och annan kokosnöt kommer det att bli, och som jag ofta försöker göra är att dricka vetegräs. Det är för att hjälpa kroppen att låta vintern släppa sitt tag.

 

 

Vetegräs - som blodet i mina ådror

Vetegräs – som blodet i mina ådror

Jag kommer att hålla dig uppdaterad här på bloggen och ger dig solskens inspiration och en smak av kokosvatten så gott jag kan. I mitten av mars är jag hemma i Sverige igen och då är agendan full med massor av kul. Jag laddar och hoppas vi ses i verkligheten på något av de roliga event som väntar.

Att resa och raw food krävs lite planering. Vi har alltid en väska med mat med oss och i morgon bitti efter några timmars sömn ska den packas med: gröna linsgroddar, sockerärtor, gurka, raw bars, torkade fruktremmar, riskakor till Sagan, clementiner, chiafrön, gojibär och chlorella tabletter. Det ska nog räcka hela vägen till Bali, 24 timmars resa! Jag äter inte så mycket under flygningar för att kroppen lättare ska anpassa sig till den nya tiden, klimatet och miljön. En timmas bokföring sen blir det ett skönt yogapass mitt i natten för att sträcka ut kroppen innan den ska knös ned i ett flygsäte. Vi ses snart här på bloggen!

 

 

 

IMG_6359

Travel Light in Life

Erica

 

LOADING..