IMG_8403

Så här på alla hjärtans dag vill jag sända ännu mer solsken och värme som fyller ditt hjärta. Saga, jag och resten av min familj tar en slurk kokosvatten och ger näring och glädje till våra och din kropp. Ubud är sig likt och leendena på Balinesernas läppar finns kvar, raw food restauranger har sina menyer med ett rikligt utbud av helt sagolik mat och solen värmer lagom varmt. Det är underbart att vara tillbaka här och få möjligheten att uppleva detta paradis igen.

Dagarna går fort men långsamt ändå. Snart en vecka sedan vi landade men det känns mer som en månad. En av våra största dagliga sysselsättningar är att äta;) och när vi sitter och äter planerar vi nästa måltid vart den ska intas. (Sen blir det skrivar tid och mailsvarande en del av dagen också – så helt på latsidan ligger jag inte;). Det är sådan lyx att kunna välja bland dessa olika cafén och restauranger som erbjuder ekologisk och rå mat. Du kommer att få tips på alla ställen när jag hunnit utforska dem om du skulle vilja åka till Ubud någon gång.

Jag skriver inte så mycket idag utan låter bilderna tala för sig själv. Hoppas

IMG_8430

Raw Kaka från Alchemy, snart tillbaka i Penestan för att njuta av långlunch och dricka en Cocobiotics.

IMG_8429

Alchemy, en raw food restaurang som en av mina vänner här på Bali, svenska Shanti är delägare i. Oj, oj, oj vilket ställe hon varit med och skapat. Himmelriket rent ut sagt! Med största salladsbaren och helt ljuvliga bakverk i kylarna.

IMG_8510

En dag for vi på rundtur och besökte en ekologisk odling. Fick smaka deras egenodlade raw kakaobönor. Power!

IMG_8519

IMG_8524

Ubuds egen lila bondens marknad. Köpte med mig gurkmeje juice och boata stora avokados och mamma, köpte mig sig håriga rambutans där det kryllade om myror. Yes, ekologiskt var det;).

IMG_8416

Raw rullar på K Kafé – fräscht!

 

IMG_8399

Nästan varje måltid börjas med en vetegrässhot, smoothie eller en grön juice samt en kokosnöt. Återigen, lyx att kunna beställa en krispig grön juice att börja innan maten med.

IMG_8396

Förra året i mars köpte jag vetegräs från Åke Wickström och pressade själv. Här så tar jag en shot varje dag för att hjälpa kroppen att detoxa och släppa pågifter och några vinterkilon. Har du inte tillgång till färsk vetegräs, köp torkad ( obs, kolla att den inte är upphettad) och drick varje morgon, för att detoxa dig på hemma plan. Fungerar bra det med:)

IMG_8405

IMG_8406

Det är flera som vi känner här i Ubud, som ett litet minisverige för de som älskar yoga och raw, och nu ska vi iväg på lunch med Susanna som är här i några månader med sin dotter – lustigt, i Sverige hade vi svårt att finna tiden för att ses så vi fick helt enkelt hänga här i Ubud. Känns lite som världen blir mindre trots att den expanderar i medvetenhet. Det är kanske den känns mindre för att vi människor närmar oss varandra och förstår att vi alla är en.

From my heart to your heart – Joy, Love and Sunshine

Erica

  1. Älskar Ubud och är själv i skrivandes stund på Bali. Lämande Ubud igår och älskade all rawfood och hälosamma juicer 🙂 Köpte massor av rawfood kakor, barer, hokladbolla etc i olika butiker, perfekt att ha som snacks vid havet 😉 Resan till Ubud är redan planerad till jul och det blir en 3 månaders resa 🙂

    Njut!

  2. Hej Erica,

    Var hittar jag Alchemy? Är i Ubud för en yogakurs s startar imorgon. Bor vid Yoga Barn. Har prövat Little K, Kafe, Bali Buddha o caféet vid Arma. Några fler tips? ????

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..