Mat för själen

Igår matade jag själen. Miten uttryckte att mantran är- soulfood. Och det är just det som mantran är. Mat för själen. Så fylld och tillredsställd och i harmoni som jag var igår kväll när vi steg ut i Helsingborgskvällen efter att knådat cellerna med mantran, är verkligen en wow känslan. Det som händer när man sjunger mantran är att du går in i cellerna och helt enkelt renasr. Jag kände efter första delen att jag fick ont i magen och frös så där som jag gör när jag detoxar. När vi satt i bilen hem kände jag mig ungefär som när jag är på en grön juice fasta. Rensning och läkning på djupaste plan.

Deva och Miten har sjungit mantran tillsammans i 22 år och har släppt 17 skivor tillsammans. Det var tredje gången jag lyssnade till dem live. Det är fascinerande hur de fångar hela publiken och alla röster gör sig hörda i en synkroniseringen. Det var mäktigt när männen stod upp och sjöng ett kärleksmantrat till kvinnorna i publiken. Det var MANLIGT, och jag tror att de andra kvinnorna kände mannens urkraft, beskydd och kärlek, precis som jag. Ungefär som en stam när männen värnar om kvinnorna i stammen. Hur läckert som helst!

Miten gav oss som var där och lyssnade en utmaning, att sjunga ett mantra 108 (det heliga talet) varje dag i 21 dagar. Det är något med de där 21 dagarna. Här är en länk där du kan lyssna till Deva när hon sjunger olika mantran 108 gånger. Välj ett utav dem som berör dig mest. Så det är bara att hänga på i 21 dagar! Vill du kan vi starta en mantra utmaning här på bloggen och vi kan följa varandra i våra kommentarer vad som händer, vad säger du – hänger du på?!

Första gången jag var på deras konsert sjöng jag mantran 108 gånger för Saga som godnattvisa i några veckor. Hon kanske undrade vad som hade hänt med sin mamma;)

Har du testat att sjunga eller lyssna på mantran när du gör tillreder din raw food? Det är en fantastiskt känsla och att göra maten blir som en meditation. Mat är energi det med, och du kan sända så mycket läkning, glädje och kraft till maten genom att använda kraftfulla mantran. Om Shree Dhanvantre Namaha  är ett läkande mantra som används vid mattillredning ( det är spår 3 på skivan du fick länken till).

Uppfylld av kvällen, ska jag snurra runt och göra massa ärenden innan bilen far till Solhälla för andra delen av vårens start av Raw Life Education. Vi ska göra mat till mantrat och dansa runt mixern och rocka med bunkar och slevar och sprida den raw glädjen ut till dig som läser detta! Mer bilder och uppdatering kommer på bloggen under helgen.

20130507-083229.jpg

20130507-083244.jpg

Mat inte bara för själen utan för kroppen också – ren gojijuice som Sam hade hittat en affär till mig. Sådan omtanke och gåvor är fint att få<3.

Nourish your soul and your body

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..