Grattis igen Sverige!

7 härliga certifierade Raw Life Educators till finns nu i Sverige för att sprida den raw kraften och glädjen!

Dagarna har varit fyllda av föreläsningar, dans, film, odling, mat, mat och mat, från tidig morgon till sen kväll. Det är tur att vi äter raw food på utbildningen med dessa intensiva dagar. Det finns så mycket att dela med sig utav och att få chansen att ”bubbla” in sig på solhälla med andra likasinnade är otroligt inspirerande.
Eleverna har verkligen inspirerat mig på så många plan men när det kommer till vilka tre rätters middagar de skapade utifrån sin egen kreativitet tappade jag hakan. Wow vilka teman, planering, prep och genomförande- raw food i världsklass var det!

Det var en dubbel känsla när vi sa hej då, eller jag vill istället säga på återseende, för vi har mötts för att ses igen. För att träffas snart igen och dela vad som hänt/ händer i våra liv och ge glädje och styrka till varandra. Tillsammans med tidigare certifierade Raw Life Educators kommer vi styra kosan till hösten ( så snart vi synkat ett datum:), på en inspirations resa till vårt grannland för att njuta raw food.
Jag längtar redan nu!
Håll utkik i nyhetsbrev och blogg för att följa eleverna och vad de hittar på runt om i Sverige.

Be the change you wish to See in the world!
Erica

20130513-110846.jpg

20130513-110911.jpg

20130513-110923.jpg

20130513-110935.jpg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..