Vad vet vi egentligen om andra?

jul 27, 2013

gillian_nigella
Det här är en bild som figurerat på facebook. Många har frågat mig om just den bilden och hur det kommer sig att trots att de är lika gamla ser ut som det skiljer många år mellan dem. Vad ska jag har jag sagt till dem som frågat?
Mitt svar är att vi har ingen aning om en annan persons liv men att vi är snabba att döma andra människor. Att läsa av kommentarerna som följt på de bloggar jag läst som publicerat bilden, så tycker människor VÄLDIGT olika om de två personerna och de har OTROLIGT mycket åsikter.  Men vem vet överhuvudtaget något om vad som göms i deras gener, hur deras emotionella liv ser ut, förmåga att hantera stress, deras ”issues”, hur de sover etc. Så jag tänker att varför ens orka spekulera och sen döma andra människor för utifrån en bild som bara är en bild.
Njuter Gillian av den maten hon äter och förespråkar och som också hjälpt många andra att må bra, och hon blir lycklig utav den. So be it.
Njuter Nigella av den maten hon förespråkare och som även spridit matglädje till många andra. So be it.
Rikta din energi på dig själv, istället för att rikta den utåt. Skapa din hälsa så som du vill ha den. Följ din känsla vad som känns bäst för dig – här, i denna stund. Ta tid för dig själv att kunna lyssna till dig själv och kanske gör en tre dagars detox innan sommaren är slut, för att lättare kunna vara i kontakt med vad som gör dig mer du.
Jag vill se att vi kvinnor lyfter varandra istället för att sänker varandra i en ständig jämförelse. Tänk vad mycket positiv energi det kan skapa<3
Njut av livet och dela med dig av livets skönhet, upp och nedgångar – det är HÄR det händer!
Ha en fantastisk augusti!
Kram
Erica
 

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

1 kommentar

  1. Veronica

    Håller med 100%. Sedan är det ju detta med hälsa…att kravet är inte bara att vi kvinnir helst ska vara hälsosamm OCH följa standardkraven som är satta för hur man ska se ut för att vara ”vacker” som kvinna…Alla är vi vackra! Var och en på sitt sätt!

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »