Boktips!

sep 30, 2013

Mitt boktips är boken-
”Friheten på botten av chipspåsen”
20130930-194834.jpg
 
Efter att läst Livs bok, landade jag ännu mer att jag äter raw food av kärlek till mig själv och inte av tvång. Och väljer jag något annat alternativ att äta är det också utav kärlek till mig själv.  Att göra den gudomliga mat vi ger våra kroppar, oavsett vad det är, fri från fuskande, förbud och stenhård kontroll är frihet. Det är så mycket mer som faktiskt ger oss näring än bara mat, och det är viktigt att väga in när man äter.  Att äta av kärlek, hälsa och njutning förtydligar verkligen Liv Larssons bok
Den är mycket läsvärd för dig som vill få distans till medias fotoretuscherade bilder, hunger/mätnad och uppleva känslan av hur mat kan göra dig gott och att vikten av vikten (som jag skriver om i boken Raw food ett lättare liv) inte blir det som är det viktigaste i ditt liv – utan ditt välmående.  Tack Liv för att du delade med dig utav dina erfarenheter!
”Friheten på botten av chipspåsen”. En liten bok med ett stort budskap.
Du kan köpa boken via denna länk och läs mer om Liv på hemsidan www.friareliv.se 

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »