Månadens utlottning – boken ”The New Art of Living Green”

Åke han har gröna fingrar han. Gröna fingrar och de bästa gröna bladen. Eufori är det att träda in i hans växthus och plocka gröna blad direkt från bädden. Visste du att du kan få hemkörning utav Åkes blad direkt till din dörr om du bor i Göteborg eller Stenungsund ( för hela täckningsområdet se hemsidan). De har även torrvaror och andra eko frukt och grönt som du kan få hem!

 

Här är Åke i sitt paradis.

IMG_0435

 

Åke blev en bra bild i boken för att visa hur glad man blir när man odlar sina gröna blad! Boken blir månadens utlottning. Skriv vilket ditt bästa ”leva-grönt-tips” är på fanpage Rawfoodbyerica, så drar vi en vinnare i slutet utav maj månad!

 

 

  1. Ät till vardags det som är säsong, till helg och fest kan man unna sig lite off säsongs fruk/grönsaker…men ffa njut av det gröna skafferiet, det är alltid en början..
    Jag är gärna med i utlottningen av boken The new art of living green

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..