Fotovecka för boken Kickstarta

aug 22, 2014

För några veckor sedan tillbringade Bianca Brandon-Cox och jag en vecka hos min mamma på landet. Vi skulle slutföra fotograferingen för den kommande boken ”Kickstarta med superfoods” och påbörja fotografering för en till kommande bok ”Rawsome”. Den först nämnda kommer i januari och den andra kommer i maj, början till 2015 års glass säsong  – den är nämligen fylld med massor utav raw glassar!
IMG_5510.JPG
Bianca alltid redo med sin kamera, skapar både bilder och den grafiska formgivningen till båda böckerna. Böckerna växer verkligen fram på plats med dessa två kompetenser samlade i en kreativ person.
IMG_5506.JPG
Min mammas vardagsrum förvandlades till en fotostudio. Som Bianca sa – man kan göra en fotostudio var som helst:)
IMG_5502.JPG
Massor av rekvisita fyllde ett helt rum, man vet aldrig när tyget, glaset eller lilla snygga skeden kan behövas. Det är oerhört roligt att styla varje bild och Bianca är verkligen en expert inom att hitta bästa styling och ge bilden det extra.
IMG_5509.JPG
Vädret tillät oss också att vara utomhus, fast solen gjorde det lite svårare när den sken, blåsten och molnen om de kom och skymde solen då och då.
IMG_5514.JPG
Gröna blad = superfood!
IMG_5527.JPG
Smaksatta vatten som krävdes en annorlunda fotopose av fotografen.
IMG_5526.JPG
 
IMG_5535.JPG
Intensiva och långa dagar fixas genom att det är otroligt roligt och att man får äta upp allt som tillreds!
IMG_5538.JPG
Sommarlovslediga Saga som hängt med genom snart nio böcker har liksom vant sig vid fotograferings tillfällenas organiserade kaos och passar på att provsmaka allt som blir över. Den här milkshaken slängde vi oss över allihop, tur att det fanns tre bägare;).
Veckan som kommer blir det färdigställande av manus till boken som kommer i januari och bloggen får vila lite tills det är inskickat. Men innan dess ska inspirationsbrevet hamnat in din inkorg med fler recept, utlottningar och tankar!
Be Creative
Erica
 
 

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

2 Kommentarer

  1. Carin

    Hittade din sida idag då jag sökte efter smoothies jag kan göra på morgon till frukost. Mitt problem är dock att jag är allergisk mot stenfrukter(nektarin,persika,körsbär,plommon mm) äpplen, päron och vissa nötter.
    Har du några tips till mig på vad jag kan använda för att få en matig och mättande frukostsmoothie?
    Tack för en fin sida
    Carin

    Svara
    • Erica

      Hej!
      Testa att ha i banan eller avokado och bär – samt något superfoods ( ex. maca, kakao, bipollen, acai). Det kommer hålla dig mätt länge:)
      kram
      Erica

      Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »