Hått och Rått i Marbella

sep 15, 2014

IMG_5826.JPG
Efter en hel sommar utan en semesterdag for lilla familjen till Marbella, för att både få sol men också att inspirera och bli inspirerade.
Sedan vi lämnade Marbella i mars har jättemycket hänt på eko och raw fronten. Otroligt roligt ( och gott) att se raw food och eko poppa upp här och var i världen
 
IMG_5801.JPG
Ett av våra ställen som vi ofta gick och åt var på Terrasana. De finns på några olika platser i Marbella men denna gång var vi vid det som ligger precis vid strandpromenaden som även har ett gym som heter O2, en bio och en affär som heter Supersol. Precis in i gallerian hade en liten eko butik öppnat, eller mer som ett stånd med eko och superfoods. Minimangos fick följa med till hotellrummet och bli nästa dags frukost.
IMG_5800.JPG
Eko och närproducerat under den spanska solen.
IMG_5797.JPG
Jag fick hålla mig för att inte inte gå loss bland hyllorna;)
IMG_5813.JPG
Ett ställe som vi inte provat innan som hade lite juicer på menyn och fräsch mat var Rachels. Vår vän Ari tipsade oss. Fantastisk miljö, där man kan chilla, bada och sola en hel dag. Men ta med tjocka plånboken – det var dyrt. Du hittar till Rachels vid Hotel Puente Romano.
IMG_5812.JPG
I varmt väder kan en kombucha vara en räddare, både för mig och Saga.
IMG_5827.JPG
Ett annat nytt ställe som jag blev tokförälskad i var Organic Market & Food. Stort läckert utbud av raw kakao, tryfflar och bars samt affär med torr och färskvaror. Deras plocksalladsbuffé gjorde hela familjen nöjd.
IMG_5820.JPG
Saga pustar och väntar på en mamma som går omkring och säger ”ooohhh” ”tiiiiitta häääär” ” smaka på detta”. Sam chillar med en kall kaffe och väntar också tålmodigt. Jag är lite galen i sådan här ställen. Så genomtänkt från toan, till maten, till serveringen, till inredning – jag hade kunnat flytta in där..
IMG_5815.JPG
Snyggt upplagt gör det nästan oemotståndligt att förstå att man inte kan packa ned frukt och grönt i resväskan och ta med sig hem….
IMG_5819.JPG
Bakelser skapade av Michelle, raw food skaperska i Marbella.
IMG_5818.JPG
En äpplepaj, tryfflar, en fikon kaka och två chokladbars – sen fick det vara stopp. Vi ska ju kunna äta upp det också! Hur ska man kunna välja i paradiset?!
IMG_5844.JPG
 
Sam passade på att yoga på beachen men höll också en workshop på nyöppnade Radiant Yoga,som han har varit delaktig med inför deras öppnande och nu äntligen fick se i verkligheten. Sam prydde deras flyer och även på hemsidan finns han med, och snart igen kanske i deras yogasal?!
Marbella, som är känt för sitt jetset liv,  är även ett resmål för dig som gillar sol, ekomat, yoga och sköna människor. I Marbella skiner solen så gott som året runt om du behöver en påfyllning av D-vitamin:)
Hasta Luego Marbella!
Erica
 
 
 
 

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »