Månadens utlottning

sep 24, 2014

IMG_5957.JPG
 
Denna månad blir utlottningen av boken ”Mitt Nya Raw Food Kök”. Skriv en motivering på Raw food by Ericas fanpage om varför du behöver ny inspiration i dina matval! Vill du ha ditt exemplar redan nu, köp via bokhandel via nätet eller i en affär:).

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

15 Kommentarer

  1. Annika Erixon

    Jag har efter många års medicinerande blivit allergisk mot gluten och laktos. Tycker att det är svårt med matvalen och vill därför helt gå över till raw food. Att få den här boken skulle underlätta livet väsentligt och dessutom glädja mig oerhört 🙂

    Svara
    • Erica

      Tack Annika!
      Du är med i utlottningen:)
      kram Erica

      Svara
  2. Emy

    Hej! Jag hade gärna vunnit boken som en inspiration till att komma igång med mitt nya matliv. Har insett att jag inte klarar av gluten, laktos eller socker och är inte så glad i kött( fisk älskar jag!). Känns som att man inte vet vart man ska börja och att om man inte har någon kunskap så känns det som att det är svårt att laga kul mat utan laktos, gluten eller kött. Kanske kan du och din bok vara en hjälp på traven för att skola in mig i raw food och inspirera till den nya livsstil jag behöver hålla?
    Kram /EM.

    Svara
    • Erica

      Tack Emy!
      Du är med i utlottningen:)
      kram Erica

      Svara
  3. Lena Lillieström

    Jag har under ett år gjort förändringar i min kost och gjorde Erikas raw detox i
    tre veckor i somras. Har slutat med kaffe och är så gott som fri från huvudvärk
    p g a mina nya kostvanor. Jag är jätte Tacksam för detta! Nu vill jag fylla på med ny Erika-inspiration och prova nya goda tips och recept.

    Svara
    • Erica

      Tack Lena!
      Du är med i utlottningen:)
      kram Erica

      Svara
  4. Elisabeth

    Hej Erica!
    Jag behöver verkligen inspiration! Har precis börjat med raw food och älskar det (2 veckor 70-80% hittills) men känner ofta att det råder idétorka och jag är lite rädd för att jag börjar tröttna på mina enformiga frukostar (grön smoothie + 1 banan) och lunchsallader som alltid äts med exakt samma röra (cashew och tahini). Jag mår så bra av att äta raw food men behöver inspiration och en bra bok som jag kan vända mig till när fantasin har tagit slut. Är också lite rädd för hur det ska bli med matlagningen under kommande högtider (har svårt att få till ”lyx-känslan”), så även det vore guld att få lite hjälp med. Hoppas hoppas att jag vinner denna fantastiska bok!

    Svara
    • Erica

      Tack Elisabeth!
      Du är med i utlottningen:)
      kram Erica

      Svara
  5. Lena Kuismin

    Hej, Jag vill gärna försöka vinna den nya boken… 🙂

    Svara
    • Erica

      Tack Lena!
      Du är med i utlottningen:)
      kram Erica

      Svara
  6. Lena Becker

    Jag vill få in mer rawfood i mitt liv och vill ha en bok utifrån årstiderna. Då känns det lättare att komma igång och på så sätt ge min kropp mer vitalitet (det behöver den…).

    Svara
    • Erica

      Tack Lena!
      Du är med i utlottningen:)
      kram Erica

      Svara
  7. Jeanette

    Hej!
    Jag vill gärna vara med i utlottningen. Träffat gamla barndomsvänner och pratat en massa rawfood och sjukt inspirerad, inhandlade stavmixer och pratat rawfood hemma på kvällarna med sambon så nu är vi igång i liten skala och känna riktigt kul att göra det ihop för att förhoppningsvis må bättre så därför vinner vi gärna boken. 🙂

    Svara
  8. Alexandra

    Hej Erica!
    Jag skulle så gärna vilja få hem din bok, som en liten påminnelse om att jag har tagit ett aktivt beslut att ta hand om mig själv, och min hälsa i första rummet. Att ambitioner går att balansera 🙂 Det har varit det viktigaste beslutet i mitt liv, att hitta balans. Just nu sitter jag i fantastiska Italien med tre underbara vänner och trots att det finns fantastiska restauranger här äter vi mycket tillsammans och älskar att hitta på nya rätter fyllda med grönsaker vi hittar lokalt från marknaden. Vi samlas runt ett runt litet träbord varje kväll och inser vilken tur vi har att få vara här. Vi lagar mycket tillsammans och har de absolut bästa insikterna, diskussionerna och skratten infinner sig alltid under matlagningen. Vi spenderar dagar i olika parker och yogar, och dansar salsa på kvällarna tills vi går glada hem med rejäl träningsvärk. Och för första gången på så länge har jag hittat tiden att prioritera mig själv på ett sätt som är nytt för mig, men som verkligen känns skönt att ha insett redan vid ung ålder. Jag vill kanske främst med detta skriva att jag hoppas att fler vågar ta steget att lyssna på sin kropp, och att följa sina sitt hjärta. Har jag turen att få din bok ska jag be någon hemma att skicka den så fort som möjligt till Italien, där fyra glada tjejer kommer att välkomna den med värme!
    Vänlig hälsning,
    Alexandra

    Svara
  9. Marita Nilsson

    Hej Erica!
    Skulle gärna vilja vara med i utlottningen utav den nya boken.
    Har i många år varit nyfiken på rawfood men har svårt att komma igång. Jag har i många år haft problem med värk i kroppen och utmattningssymtom och skulle därför vilja ändra min kost.
    Tycker att jag äter ganska nyttigt men skulle behöva göra en förändring. Skulle vara kul att få hjälp utav din fina bok!
    Kram Marita:)

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »