Månadens utlottning – vinn biljetter till Caminos hållbarhetsdag

IMG_5635.JPG

Foto Bianca Brandon-Cox från boken ”Kickstarta med superfoods”

Raw food by erica är en Camino vän och som Camino vän får man olika förmåner, som denna gång. När Camino erbjuder alla sina vänner 2 biljetter till deras hållbarhetsdag den 9 mars. Jag är hemma med lilla Liv och därför lottar jag ut mina två biljetter. Priset är 2595 kr per styck, det enda du behöver betala är 240 kr för maten. Det vara en helt otroligt spännande dag!

Utlottning av biljett till Caminos stora hållbarhetsdag: Framtiden är enkel

”New simplicity” är en av de starkaste trenderna under 2015. Det handlar om minimalism, förenkling och om att köpa färre men bättre saker. På Caminos stora hållbarhetsdag: Framtiden är enkel, i Stockholm måndag 9 mars kommer denna utveckling att diskuteras med bland annat den amerikanska minimalistgurun Joshua Becker, komikern och programledaren Karin Adelsköld och psykolog och författaren Jenny Jägerfeld. Vad innebär trenden för företag och organisationer? Hur ser affärsmodellerna och tjänsterna ut som underlättar våra val? Och hur kan utvecklingen leda oss mot en hållbar framtid, är några av de frågeställningar som kommer att beröras.

Lär mer på www.caminomagasin.se/hallbarhetsdag

Skriv på Raw food by Erica s fanpage på facebook

Varför du vill bli mer hållbar senast 2 mars. Jag kontaktar vinnarna vidare på facebook den 3/3 om ni behöver special kost etc.

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..