Utlottning Green Sweets and Treats

IMG_7562.JPG

Min namne och kära vän Erika Billysdotter har delat med sig utav sina bästa och sötaste recept i Green Sweets and Treats. En helt galet snygg och god bok. Allt som jag har testat har varit en orgie i smaker och söt tanden har verkligen fått sitt, fast på det nyttiga sättet såklart eftersom boken bara har raw food godis och bakverk.

Du kan nu få chansen att vinna en bok av Erika! Skriv i kommentaren eller på Raw food by Ericas fanpage varför du vill byta ut de vanliga sötsakerna mot raw food sötsaker!

 1. Hej Erica
  Jag skulle bli så lycklig om jag vann boken då jag har upptäckt en helt ny värld sedan jag börjat med raw food. Förutom att jag har mer energi, är mycket gladare har jag träffat så många nya människor i mitt liv. Jag får sådan glädje av att stå i köket och skapa olika maträtter, bakverk som jag sedan kan bjuda mina nära och kära och introducera även de i den fantastiska raw food världen. Att få vinna boken skulle ge mig ännu mer inspiration och idéer som jag kan utveckla mig i mitt lärande och sakta men säkert även byta ut familjens vanliga ”bakverk” mot dessa fantastiskt nyttiga godsaker.
  Vänligen
  Regina

 2. Jag vill gärna vinna en inspirerande bok. Jag jat ett enormt sötsug o behöver hitta andra alternativ till vanligt socker.

 3. Jag har börjat göra lite rawbollar och provat mej fram med tex göra hallonremmar i ugnen. Har Alltid Älskat att baka..men mår inte bra av gluten, socker och mejeriprodukter. Vill väldigt gärna hitta inspiration & inte alltför krångliga recept. Det vore mer än SMASKENS att få äran att vinna Erikas fina bok!!!
  Kramar Madeleine

 4. En perfekt bok att ha hemma och speciellt nu innan min son ska ha sitt 3års kalas i september! Både jag och han är glutenintolleranta och socker mår ju ingen bra av så den måste vi skaffa.

 5. Hej!

  Jag skulle vilja vinna den här boken för att använda den som inspiration till att förändra min familjs matvanor till det bättre. Jag äter bra mat och yogar/promenerar dagligen och är väldigt intresserad av kost och hälsa.Jag uppmuntrar mina barn (4 och 7 år) och min man till att göra detsamma med varierande resultat;) Den här boken skulle säkert hjälpa mig att inspirera dem till att äta bättre! Jag vill visa dem att man kan äta gott och bra på samma gång! Håller tummarna!

  Kram Andreea

 6. Sött och gott med mindre dåligt samvete för vad jag stoppar i mig och vad jag erbjuder till mina nära och kära. Och sen är det mindre inflammationsbildande vilket är viktigt för att jag ska hålla mina sjukdomar i schack. Så lite ny inspiration är aldrig fel, speciellt i bokform. Jag hoppas på min tur i utlottningen.

 7. Jag försöker få mina vänner och nära att äta mer grönt och hälsosamt, men ibland är det svårt att få dem att gilla det. Därför skulle jag verkligen vilja vinna boken, och därmed bevisa att man inte måste äta socker, smör och vetemjöl i bakverk för att det ska smaka gott 🙂

 8. Har börjat lite smått med raw food glass mm för att kunna ge min pappa lite söt guldkant i livet. Han fick diabetes för 3 månader sedan och är 89 år gammal. Tycker även själv att det smakar gott och fräscht men som sagt har mycket kvar att lära mig och behöver därför lite hjälp med det.
  Mia

 9. Är en riktig sötsaksråtta som haft lite för mycket socker när jag växte upp. Har nu själv en fem månaders grabb och vill hitta sånt som både är gott och gör gott så att han får växa upp med en sundare mamma som förebild.

 10. Oh vad jag skulle vilja vinna denna boken åt min syster och hennes tre barn!
  Efter mycket diskussioner om socker och tankar om hur, varför etc, har jag äntligen ”fått över” henne på ”min” sida. Nu är hon reda att prova om, och prova på. Inte minst för barnens skull. Fika och desserter kan självklart vara goda utan vitt socker. Förhoppningsvis blir denna boken ett stöd i rätt riktning även för henne. Hoppas, hoppas vi vinner utlottningen!

 11. För att det gröna, sköna är det bästa för sprudlande liv, hälsa och välmående.
  Inga problem för mig, men godisgris har jag alltid varit och är otroligt svag för det söta. Glass, kakor
  ja, allt de söta kladdiga men ack så onyttiga.
  Men är det Raw kan jag unna mig utan att behöva ha dåligt samvete,
  istället ger varje tugga livskraft, energi och kärlek till mig, min näste, våra djur och vår miljö.

 12. Jag har experimenterat med raw food i flera år dels för att bli av med mina hudproblem men också för att det både är gott och känns bra för själ och kropp. Mina vänner har fått vara försökskaniner när jag provat bl.a. dina recept som har varit mycket uppskattat. Nu planerar jag och min sambo att skaffa barn och jag vill ge det här lilla livet en så bra start den bara kan få genom att bl.a. äta näringsrik mat. Till saken hör att jag är har ett starkt sötsug och därför skulle det vara perfekt med ny inspiration vad jag kan göra för godsaker som bara innehåller naturliga och rena råvaror. Ni är båda (Erikor) är stora inspirationskällor till mig och jag älskar hur ni hyllar varandra på olika sätt i sociala medier, tack för det!

 13. Sen ett långt liv av massor med vitt socker som brutit ner min kropp vill jag nu tänka på att bygga upp den igen med raw food godis istället som innehåller lite av varje som kroppen behöver. Sen ska min 9 åriga dotter ta ett helt år av sockerfritt till min stora glädje och dåå kan jag hjälpa henne med alternativt rawfoodgodis så att hon klarar ett år och kanske inte ens börjar med socker igen. / Lotta

 14. Jag är en Erika som precis upptäckt raw food och hur bra jag mår av det. Borta är en besvärlig IBS-mag och borta är 8 överflödig kilon.
  Är så skönt att kunna känna mig pigg och ha en mage som är lugn! Har fått mer energi och mer rörelseglädje. När jag nu nått mitt mål med vikten vill jag fortsätta äta rawfood och också unna mig en guldkant med något sött så och då. Skulle vara toppen med inspiration från ännu en Erika! Tack för en livsinspirerande blogg!

 15. Behöver inspireras av lite nya recept, och det vore ju jätte kul att vinna boken green sweeats and treats..
  Hoppas på tur 🙂

 16. Jag vill ge min och mina barns kroppar bra produkter. Det får gärna vara gott och sött men inte innehålla massa e-ämnen och annat konstigt jag aldrig hört talas om. Jag vill äta nyttigt och hälsosamt för både kropp och knopp. Med ny receptinspiration kommer jag en bra bit på vägen!

 17. Min son älskar sötsaker och jag vill kunna ge honom bra sötsaker. De gånger han fått raw sötsaker har han älskar det så jag behöver lite mer idéer. Även förvegen del då jag upptäckt att jag mår bättre av raw food.

 18. Jag har redan denna bok och tycker att den är jättebra!
  Jag vill vinna den för att ge bort den och inspirera en kompis.

 19. Vill väldigt gärna vinna senna boken för att bevisa för min mor att det går att göra jättegoda och nyttiga efterrätter och kakor utan vitt socker! Jag vill också att mina barn ska få bra vanor och att det går att äta jättegott utan socker! Eftersom familjen äter glutenfri kost så är det alltid tacksamt med nya recept och ny inspiration!

 20. Hej:)
  Har upptäckt att rawfood mat var mitt enda alt efter jag fått alldeles för mkt antibiotika i kroppen, så var rawfood det enda som hjälpa mig på vägen till en lösning för min besvärliga mage.. Har varit utan gluten/laktos helt i ett år o mår mkt bättre i magen som inte samarbetat på väldigt många år.
  Vore spännande o börja äta lite raw food sött
  Energin o kroppen mår bättre nu än man kunnat drömma om 🙂
  Önskat verkligen vinna en bok som denna..
  Började med din bok Erica:)
  Ett lättare liv på tre veckor, det bästa jag gjort.
  Och fortsatt med din inspiration 🙂
  Kram Frida
  Vore guld värt o vinna o fortsätta min resa med nyttiga godsaker:)

 21. Varför? Jag vill fortfarande äta gott, inte ”straffas” för att jag vill äta nyttigt.
  De godsaker som säljs är fyllda av skit. Och gör folk sjuka.
  En annan anledning är att jag ”tror jag kan” det är med mat och rawfood och vill gärna bjuda mina vänner men det blir bara äckligt och då får min man i panik springa till butiken och köpa wienerbröd. Eller en kaffelängd. Inte bra. Snälla behöver bra recept och en ”manual”

 22. Hej ????
  Jag skulle bli så glad över denna bok och få fortsätta resan in i nya smaker, ny energi och må så otroligt bra av ren mat i alla former. Inspiration behövs på vägen så fokus och kraft bara växer – och så får jag chansen att inspirera vidare när jag bjuder på allt jag upptäcker på min resa.
  Blessings
  Ingela

 23. Jag har en son som får hysteriska utbrott när han äter socker. Just nu pågår en letande efter mat som inte innehåller socker. Denna bok hade varor fanatisk. Täck att få baka med honom, äta och njuta av det vi bakat och sedan få en son som mår bra även efter godsakerna!

 24. Hej!
  Jag har inte tyckt mat varit jätteviktigt förut. Det har sedan övergått till att jag testat nya maträtter, hälsosamma men inte RAW. Efter att ha träffat en kille som äter RAW har jag snöat in totalt på en kort tid. Det gör mig glad, pigg och lusten att laga bra mat finns varje dag! Boken skulle kunna hjälpa mig att även fixa smarriga efterrätter och gott vilket skulle göra mig ännu mera glad, för jag älskar att baka! Har dock slutat baka då jag inte vill använda socker mm. Boken skulle ge min ny inspiration och lust för bakandet 🙂

  Tack! /Anna

 25. Hej! Såg det bifogade receptet i nyhetsmailet och blev direkt inspirerad. Därför vill jag gärna vara med i utlottningen. =)

 26. Wow!
  Så många härliga kommentarer! I slutet av månaden drar vi en vinnare 🙂
  Har du ännu inte kommenterat, så har du några veckor på dig!
  Kram
  Erica

 27. Jag har idag surfat runt och försökt hitta rätt rawfood bok till mig. Kunde tänka mig flera men vilken var bäst. Skrev på LCHF/Paleo/rawfood om någon visste vilken bok som är bra. Ingen har svarat. Sedan kommer detta när jag söker runt. Det kan inte betyda något annat än att denna boken är den bästa. Hoppas på att detta är min väg vidare med LCHF/Paleo i mitt bagage.

 28. hej! jag fyller 51 år på torsdag och vill gärna ha en present såsom denna vackra bok. började löpträna för ett år sedan, har gått ner 21 kilo och behöver byta ut sötsaker mot vettigare ”grejer”. Kram fr sö Dalsland.

 29. Hej Erica!
  Vi skulle vilja vinna boken för att få inspiration till höstens kvällsfika och när man vill unna sig lite gott som också är super nyttigt! ???? Jag har introducerat min pojkvän för raw food och gluten&laktosfri mat och han är mycket positiv överraskad hur gott det är! Efter semestern vill vi köra steget längre och skippa onyttigheter och vad skulle inte passa bättre än en inspirerande bok! ????

  Tack för en fin blogg och härliga böcker! ????
  Kram

 30. Hej, vad kul det skulle vara att vinna den här boken då jag har tonårsdöttrat 18 och 19 år som älskar godis och chips och annat skräp. All rawfood jag gör är bara ‘inte gott’ enligt dem och jag behöver ny och mer insperation för nytt och annat. Jag äter ju själv Raw sedan 1.5 år sedan och har ju själv fått ny inspiration. Namaste Marie

 31. Jag har börjat testa och experimentera mer och mer med Raw food och finner stor glädje och tillfredsställelse i att både laga, äta och framför allt bjuda andra på det. Sen jag började plugga igen så har det blivit ännu viktigare för mig att mata både kropp, själ och hjärna med bra mat som min kropp har glädje av. Det är så lätt i pluggperioder att falla in i ett ständigt sötätande för att orka med och för att det är lättillgängligt. Men jag vill peppa mig själv och mina studiekamrater att välja bättre alternativ som smakar gott är tillfredsställande och när våra hårtpluggande kroppar och hjärnor!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..