Nyfikenhet

img_9385.jpg

Foto: Anna Hult från boken ”The Green Smoothie Miracle”

I söndags sände jag ut ett mail till de som anmält sig till 100 % i 100 dagar (eller 50 % i 50 dagar) som börjar den 24 maj ( det går att hänga på efter det datumet också!),  vad är motivet bakom att de vill hänga på Raw food Utmaningen. När jag sände ut mailet fick det ju givetvis mig också att fundera grundligt på varför jag vill göra det. Dels är det som jag skrivit/skriver att det är den ”råa” känslan som jag längtat tillbaka till men också en nyfikenhet kom jag fram till.  Nyfikenheten hur det är hur jag mår/ känner mig/ hur livet är/ hur jag möter livet – när jag har gjort valet att vara 100 % raw? Och om jag skulle göra avvikelser, ska jag reflektera varför jag gör dem. Jag är ju helt införstådd med hur det är nu/känns/ hur jag mår ( det varierar ju i och för sig..;), så med en nyfikenhet antar jag utmaningen för min egen del och det ska jag ”smitta” av mig i form av inspiration till de som är med! Och till dig som följer mig på bloggen:)

För att avdramatisera det hela, för dig som känner att utmaningen kan kännas lite övermäktig,  så behöver du inte vara 100 % raw i 100 dagar för att vara med – hur mycket och hur länge bestämmer du själv/ vad som känns bra för just dig!  Men inspiration och pepp är toppen för att hålla den rå lustan igång:)!

Never stop being curious
Erica

Ps. Klicka här för att komma direkt till inlägget med 5 sötsaksrecept från tidningen Året Runt som jag lade ut på bloggen i förra veckan!

img_8593.jpg

21 april föreläsning Majornas bibliotek, Göteborg
22 – 24 april Yogagames Göteborg, där hittar du mig under någon av dagarna i Soma Nordics monter
29 april – 2 maj – Yoga <3 Raw food Retreat på Tofta Spa, samt i oktober
Första tillfället 29 juni – 3 juli/ Andra tillfället -3- 7 augusti – Raw Life Education,
9-12 juli Raw food workshops på No Mind festivalen på Ängsbacka
28-31 juli Raw food <3 Yoga Retreat med  Erica och Sam på Borntorpet
2-4 september – Djupdykning in i raw food världen Retreat på Ängsbacka
18-19 september – Hälsokryssning med tidningen Hälsa
13- 17 oktober – Kate Magic kommer för en advanced raw food course.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..