Sommaren 2016

SOMMAREN 2016

Sommaren har redan smygstartat flera dagar under maj, och stickade tröjor har fått göra plats för ljusare och lättare kläder.
I sommar händer rawliga saker ( ha ha) lite här och var i Sverige

Det du kan göra precis där du är och med en smarttelefon eller en dator i närheten är att hänga på Sommarens Utmaning – 100 % i 100 dagar! Vi började den 24 maj men du kan hänga på från nu och i princip när du vill under sommaren. I Facebook gruppen är det full pådrag med tips, inspiration och peppande av deltagarna i gruppen!

img_9387.jpg

Läs för mer info om 100 % i 100 dagar eller 50 % i 50 dagar
Här är sommarens utmaning för dig som vill göra ett ”big jump” för din hälsa! Vi börjar den 24:e maj och avslutar den 31 augusti, men du kan hoppa på när du vill under tidsperioden!

Jag har tänkt länge att det var ett bra tag sedan jag var 100 % raw över en längre tid- efter att varit gravid och ammat har jag bjudit in lagad mat i en större utsträckning än förut och nu vill jag känna den riktigt råa känslan igen. Jag vet hur svårt det kan vara att äta och leva 100 % raw under en längre tid och trots att man har gjort en överenskommelse med sig själv kan det vara lätt att falla/ bryta det. Med mig som ger daglig inspiratör och de andra som också antar utmaning och väljer raw får du stöd, inspiration, tips och även recept ( dock inte recept för de 100 dagarna, men recept finner du lätt i mina böcker).
Känner du att 100 % i 100 dagar låter för övermäktigt blir detta ändå en utmärkt inspiration för dig att komma igång och hålla dig på en 50% nivå i 50 dagar eller, i hur många dagar du väljer att göra.

Detta är utmaningen är för dig som aldrig testat raw food, har provat litegrann eller redan lever med mycket raw food!
——–
Du får ett dagligt mail med inspiration/recept/tips/ hur du möter den sociala tillvaron med raw food/ annat rawfoodnyttigt i din inkorg varje dag.
Du får tillgång till en låst Facebook grupp där du kan möta andra som antar utmaningen och äter raw. ( har du inte Facebook kan du skapa ett konto eller så får du endast email sänt till din inkorg, vilket räcker som inspiration)

På facebook kommer tidigare elever på Raw Life Education finnas och svara på frågor och även jag samlar in vissa frågor och besvarar i mailform.

———-
299 kr för hela perioden.  (199 för 50 dagar)

Gör så här:

Sänd ett email till info@rawfoodbyerica.se med ditt namn och din email samt ditt användarnamn på Facebook, så kan jag bjuda in dig till gruppen. Du får ett bekräftelsemail hur du betalar in och annan info. När vi kan se din betalning registreras din email till utskicket och du bjuds in till Facebook gruppen.

Är det några oklarheter maila mig, så maila mig, så förtydligar jag infon!

Go raw your way,

Erica

——
Fördelarna med att gå raw:

Lugnare mage
Stabilare blodsocker nivå
Du hittar din naturliga vikt
Lenare hud
Mer glänsande hår
Klarare ögon
Mer klartänkt
Bättre sömn
Piggare och dunder mycket energi

 

RAW FOOD <3 YOGA

img_7898.jpg

Sam och jag har i år igen vårt retreat Raw food <3 Yoga på Borntorpet, 28-31 juli ,  trots att sommaren inte börjat har anmälningarna trillat in. Det är något magiskt med Borntorpet och det är så fint att få vara delaktig i deltagarnas liv under fyra dagar. Det händer så mycket med yoga och raw food i kombination. Läs mer här!

Läs mer om Sam på alltomyoga.se, och hans sätt att möta yogan, på och utanför mattan.

16 -19 juli Missa inte heller Raw food festivalen på Mundekulla!
Och i juni kommer även Victoria Boutenko till Mundekulla för sitt årliga retreat om gröna smoothies.

Du hittar mig också på 9-12 juli No Mind festivalen på Ängsbacka i juli.

img_8643-2.jpg

RAW LIFE EDUCATION 2017
Om en månad får jag äntligen träffa deltagarna till årets start av Raw Life Education!
Det ska bli otroligt fint att få bubbla in oss på Solhälla och grotta ner oss i Raw food världen.
Vi har redan fått klart för nästa år, 2017, datumen. Första tillfället är onsdagen 28 juni till söndag 2 juli och andra tillfället är onsdagen 2 augusti – söndagen den 6 augusti. Vill du redan nu har information eller boka dig? Maila mig på info@rawfoodbyerica.se.

img_8654-2.jpg

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..