Månadens Utlottning – En lyxig julask med Raw Choklad från Kristfrid Warner

nov 24, 2016

Julask med Raw Choklad
Månadens utlottning är en julask fylld med himmelsk raw choklad från assisterande lärare på Raw Life Education, Kristfrid Warner. Hon skapar magi med sin choklad och tårtor och du kan bli en lycklig vinnare av en julask. Men jag rekommenderar dig att beställa flera innan jul; minst två till dig själv, en till din vän och en till någon annan och sedan en extra till dig själv att ta fram i januarimörkret…
Skriv nedan i kommentaren varför just du är värd att vinna en lyxig julask med raw choklad? Vad har varit din största personliga seger i år? Vinnaren dras slumpmässigt den 19 december.
12138593_10152990034772132_3158001574711940716_o
Bästa julklappen – till dig själv eller någon du tycker om
Vill du ge bort något riktigt lyxigt till Jul? En magisk smakupplevelse, vackert, delikat och med ingredienser som ger både kropp och själ näring, energi, njutning; en lyxupplevelse för alla sinnen!
Den här Julasken har allt man kan önska sig för att njuta maximalt på alla plan. Ge bort den till någon du tycker om, men kanske är det bäst att köpa två så att du inte frestas att äta upp julklappen själv;)
Innehåll:
Rum & Raisin: förtrollande god, naturlig romessens
Passion: hjärtan med körsbärssmak fyllda av passion
Mintbräck: krispiga, med renaste möjliga mintsmak
Apelsinbräck: mörk choklad med apelsinsmak och kakaonibs
Saffranstryffel: krämig saffransfyllning med chokladöverdrag
Det kan hända att innehållet förändras något, men självklart till det bättre. Har du allergier meddela vid beställning.
Pris: 300 kr, plus ev frakt*
Kontakta Kristfrid Warner på:
0707-431243 eller kristfrid@hotmail.com
Facebook: Pure Essence – Raw Food and Essential Oils
Leveranserna startar 5:e december
skickas med inrikes 1:a klass brev
*Frakt
1 ask = 60 kr
2 askar 80 kr
3 askar 100 kr

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

19 Kommentarer

  1. Anna-Maria Ståhl

    Jag har tagit mig från sängliggande sjuk till minst 50% bättring. Har följt ett program som hjälpt mig men jag har varit konsekvent och verkligen kämpat. Stolt över min insats!

    Svara
  2. Ellinor Bokedal Cardell

    Den här skulle jag verkligen vilja vinna! Det har varit en tuff höst med två småbarn på dagis och både jag och min man jobbar heltid. Det plus en massa andra omständigheter har tärt på vårt förhållande och vi trodde nog ett tag att vi skulle gå skilda vägar. Nu har vi bestämt oss för att satsa på att försöka hitta tillbaka till att vara en familj. Bara att bestämma sig för att lösa en massa problem är en seger fast jobbigt på vägen. Sedan får vi se hur det blir.

    Svara
  3. Anne-Li Jönsson

    Ja vill ge den till min dotter som är sjukskriven sen många år tillbaka. Hon kan behöva en liten uppmuntran. Det är så god choklad i love it.

    Svara
  4. Anne-Li Jönsson

    Jag vill ge den till min son som är sjukskriven sen många år tillbaka. Han kan behöva en liten uppmuntran. Det är så god choklad i love it.

    Svara
  5. Fredrik Kanelhjärta Grönqvist

    Hej!
    Tack för inspirerande nyhetsbrev med läckra recept. Jag har kommit igång med skrivandet under året och skrivit flera artiklar och översatt en bok som varit utmanande men lärorikt. Den här asken skulle bli en perfekt julklapp till min mor.
    Ljus, glädje, njutning och en fantastiskt skön julhelg!
    Fredrik

    Svara
  6. Paula G

    Min största seger i år är att jag lever!
    Att från att ha fått cancerbeskedet i januari snart ha
    klarat detta år och faktiskt kunnat njuta av det livet
    har att ge.
    En jul i taget.
    Är så tacksam för det och varenda dag
    jag får ha med min dotter och särbo.
    Att få lyxa till det med praliner gjorda av äkta råvaror
    och kärlek, det vore fantastiskt:)
    (Det mesta får jag bjuda på för jag är trots allt försiktig
    med det som är sött;) )

    Svara
  7. Jessica

    Jag har själv haft en relativt bra höst och vinter så här långt. Min dotter 12 år däremot har haft en jobbig höst med ny skola, byte av kompisar, väsentlig skillnad i antal läxor och prov, första pojkvännen där lyckan snabbt gick över i förkrossande hjärtesorg, etc. Hon behöver lite uppmuntran med gott välgörande godis! Har faktiskt inte haft någon personlig seger som jag kan peka på, men jag är nöjd och glad och det är väl en seger i sig?!

    Svara
  8. Karin Persson

    Klart jag vill vinna den fina asken med choklad som är fylld med kärlek och bra råvaror. Jag har själv börjat med yoga för att försöka hitta en inre balans och bli smidig. Ger resultat och känns rogivande för själen. Jag har med andra ord investerat i mig själv.

    Svara
  9. Christina Oseghale

    Denna fina choklad vill jag dela med min tonårige son, som har haft det kämpigt med skola och hälsa under en längre tid. Men vi har inte gett upp och nu har äntligen våra ansträngningar gett resultat. Livet känns lite lättare och framtiden mer hoppfull!

    Svara
  10. Anna

    Min största seger är att jag vågar släppa taget och vågar möta mig själv, mitt mörker, min sorg och min ångest på djupet och ”surrender”.

    Svara
  11. Helena i Uppsala

    Jag klarade av en månads tungt arkeologiskt arbete i Mellanöstern under juni månad, den hetaste juni på länge. Uppstigning kl 03.50.

    Svara
  12. Sofia

    Jag är stolt glad att jag har kommit så långt i min självläkning (vaccinskada,tungmetallförhiftad och tarm problem och annat) och är på så god väg och äntligen har hittat till ett inte lugn med hjälp av meditation och yoga! Vore så kul och testa den här chokladen. 🙂
    Trevlig helg 🙂

    Svara
  13. May Bente Breivik

    Tack for all inspirasjon och fina recept i mnd mail <3 Jag har tagit mig igjennom mycket alvorlig sjukdom med mycket utmaningar och jag hoppas denna julen blir ljus och varme med familien,varit mycket glad och tacksam om jag hadde vunnit en riktig himmelsk Raw julkonfekt da jeg verligen lengtar efter at få smaka något riktig lyxig for fyrsta gang,aldrig økonomi til raw konfekt ol.Vil ønska dig med familien en mysig førjuls tid <3 🙂

    Svara
  14. Ulrika

    Jag har lovat att bara äta raw godis i december så bara det är en stor utmaning.
    Min största personliga seger är att jag blivit modigare.

    Svara
  15. Elisabeth

    I år har jag fattat det tuffaste beslutet hittills i mitt liv. Att separera från mina barns pappa. I och med det här beslutet väljer jag en bättre framtid för mig och mina barn. En framtid fylld av kärlek och hopp. Min man och jag är oerhört goda vänner och jag vet att vi kommer bli våra bästa jag på var sitt håll. Chokladen vill jag dela med honom för att uppmärksamma vår nya relation som fortfarande kommer vara full av kärlek.

    Svara
  16. Maria Sollerman

    Alla är värda att vinna, därför också just jag (förutom det då att jag har sjukersättning och är s k fattigpensionär och i vardagen aldrig kan ”unna” mig nån lyx). Största seger: helt och hållet en inre, mental (tufft år för kropp och själ och att då titt som tätt djupna in i en frid, alltså, mind over matter). Lyxig riktig choklad – att få väcka en kroppslig sinnesnjutning liksom till liv – vore därför att få ge en hyllning till den tålmodiga kroppen.

    Svara
  17. Julia

    Jag har fått hela familjen till att vara sockerfri i höst så det vore gott med chokladpraliner till jul 🙂

    Svara
  18. Frida Becker

    Den här chokladasken skulle förgylla julen för mig och flera andra under vårt julfirande! Tänk att få låta en rå chokladbit få smälta i munnen och fylla gommen med sin underbara smak!
    Önskar önskar att den blir min!
    Frida B

    Svara
  19. Erica

    Elisabeth blev vinnaren som dras slumpmässigt! Du får ett mail med kontaktuppgifter och till er andra en God Jul med choklad ändå! Kram
    Erica

    Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »