Korr läsning av nya boken

dec 19, 2016

Det är alltid med en stor förväntan och spänning som jag öppnar kuvertet med första utprintade färg kopian av en ny bok. Då kan jag äntligen få en helhets känsla av hur boken kommer att bli och att jag även ser ett resultat utav orden som kommit till i ett worddokument och recepten som sett dagens ljus i mitt kök.
Ofta är det inte mycket som behövs ändras och så långt som jag kommit nu kan jag knappt vänta tills boken kommer ut i mars med vårsolen och som kan göra dig pigg och frisk i vår.
data-attachment-id=5Jag har haft ett toppen team med mig; otroligt duktiga fotograf Bianca Brandon Cox ( vår fjärde bok tillsammans!) redaktör Åsa Karsberg ( så skicklig med ord) Mighty Kai ( som formgivit flera storsäljare ) och bästa förläggare på Bonnier Fakta, Cecilia Viklund , som trodde på min idé och arbetade fram den med mig.
Detta blir min tionde bok på lika många år. Det var ett mål jag satte för tio år sedan att jag skulle göra en bok om året de kommande tio åren och så blev det. Tacksam…..
vad drömmer du om? Vad kan du göra idag för att ta dig närmare din dröm till verklighet?
Kram
Erica
Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »