Raw Love i Tulum

Hej och välkommen till mat paradiset!

Det var så jag kände jag lusläste och suktade efter allt på menyn som Raw Love hade att erbjuda. Hur skulle jag kunna välja ut några få rätter från allt och hur mycket skulle jag orka äta?! Min vänliga familj hjälpte mig att äta och dela min njutning. Jag kan erkänna att jag var så lycklig att det kom en tår i ögonvrån.. Skitllöjligt men så funkar visst jag…

Raw Love ligger bredvid Ahau Hotel vid Tulum strand, Zona Hotelera. Vackert inbäddat bland palmer, söta små bungalows och den finaste sanden som golv. Vill man vila maten kan man lägga sig i hängmattan och insupa miljön från ett horisontellt läge…

Jag har lagt ut en en video från Raw Love som du kan se via min youtubekanal, höger klicka här för att komma dit!

 

Det gällde att klämma in både frukost, mellanmål, lunch, dessert, dryck och middag på ett och samma besök. Log för mig själv när jag beställde och servitrisen undrade om jag hade en störning av något slags – ha ha!

Frukosten blev:  Fermenterad cocosyoghurt gjort på kokoskött mixat med jordgubbar och toppat med superfrsäch topping. Den godaste yoghurt jag någonsin ätit!

 

Helig stund…

 

Yes, då var det dags för lunchen/ middagen. Så klart jag måste testa pizzan! Så god! Och tom Saga gillade den;)

Jag var lika nyfiken på hamburgaren med portobello svamp och jicama pomme frites ( jicama är typ Mexicos palsternacka kan man säga med en smak som påminner om melon och palsternacka och även konsistensen)

Så god!

Några av desserterna …

Ananas glass med mandelcrunch och

vit chokladcheesecake med ripplad bärsås och chokladsås.

Lilla Liv sov när vi njöt av maten så hon fick en egen kaka när hon vaknade. Det blev snabbt ”MIN” och vi fick knappt lov att titta på hennes kaka :).

 

Min Sam beställde in en kaffe frapuccino med reishi och andra medicinal mushrooms och gjord på kokosgrädde. Jag som inte dricker kaffe fick mig en lite sipp och just i det ögonblicket hade jag kunnat dricka ett helt glas själv. Men då hade Sam haft fullt upp med att jaga mig efter koffeinkicken – men i en sipp fanns hela smakpaletten.!

När jag var så mätt att jag knappt kunde tänka på mat, ställde de fram en morotskaka i montern. Oh no!! Jag som älskar morotskakor och alltid är nyfiken på hur de lyckats göra med morötterna, kryddorna och konsistensen och sen också hur frostingen är. Så glad att det fanns ett mini utrymme i min mage för den här morotskakan var en tio poängare! Jag letade efter smakerna och konsistenserna i munnen och jag hoppas mitt smakminne ska kunna hitta vägen till något liknande hemmavid.

Det var en del av paradiset vi fick den förmiddagen! Ett måste om du är i Tulum!

Kram

Erica

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..