Raw food inspirations kurs på Happy M Kitchen, Göteborg 

apr 23, 2017

Igår lördag fylldes Happy M Kitchens matdemo avdelning med raw food och raw food nyfikna. 
Det är ett super fint ställe med läcker mat och raw kakor, juicer och massa annat hälsosamt, så det är extra kul att vara på en sådan plats som förespråkar ”ren och hel” mat!
En sådan här heldag ger deltagarna alla verktyg, praktiska tips, recept och kunskap för att kunna komma igång hemma i sitt eget kök. Vi har recepten som en bas och utifrån det finns det i princip oändliga variationer. Men det är bra att ha en trygghet att luta sig mot för sin egen kreativitet. 

Mycket mat och många smak upplevelser! 

Happy Ms matstudio ger en intim kontakt med deltagarna. 

Bästa teamet med assistenterna Jeanette och Camilla som varit deltagare på Raw Life Education. 
Matcha cheesecake med spirulina hjärtan. 
Efter en lång och intensiv dag fylld med samtal, delade erfarenheter, men ändå en dag som gick otroligt fort, vi alla undrade vart tiden tagit vägen – var vi alla fyllda med spirulina hjärtan, inspiration och en skön känsla av glädje och gemenskap. Det var sista inspirationsdagen för våren men fler datum kommer till hösten i Stockholm, Göteborg och på andra platser i Sverige. 
Kram
Erica 

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »