På Mossagårdsfestivalen 2017

jun 18, 2017

Mossagårdsfestivalen är i full gång när jag skriver detta, sista bandet har precis gått av scenen sen sen kväll eller tidig tidig morgon. 
Det var ett kärt återseende och otroligt roligt att vara tillbaka här på gården och festivalen efter sju år (!). Det är tur att jag har barn så jag kan hålla lite reda på årtal ;). Första gången jag deltog var då Saga var 1,5 år andra 2,5 år och nu är hon 9,5 år. I år firas det tio års jubileum och många personer, deltagare, volontärer och arrangörer/ föreläsare har varit med.
Det var/ är ett gediget program även i år och det finns något på gång hela tiden och för alla åldrar! 
Jag hade en workshop i hällregnet på fredagen och en igår lördag på fm.
Det är så roligt att träffa nya ansikten men också kända, som här med Kamilla som var en av deltagarna på Sams och mitt yoga retreat för två år sedan på Borntorpet ( som också är i år igen 11-14 augusti). Retreatet blev ett avstamp i en ny fas i Kamillas liv där hon utbildade sig till yoga lärare och förkovrade sig i raw food, super häftigt att få höra och knyta banden igen. 
Här kan du cykla din egen smoothie! Saga cyklade minst fem:)
På Mossagården odlar de sin egen industrihampa som är den ätliga formen av hampa och som man kan göra tyg, papper etc utav. 
Vi plockade och visade på workshopen. Bland hampaplantorna bökar stora grisar omkring och mer eko än denna odling går inte att hitta. 

Härliga och glada Ebba Maria som driver Mossagården med sin fina son nio månader. 

Det finns många roliga aktiviteter för barn och om det inte finns något som man vill gå på kan du ta en tur in i Sagoskogen. Det gjorde vi och mötte sagofigurer och trollstavar, önskeblommor, sked som ger dig din bästa maträtt och vacker upplevelse. 

Här var min plats för att prata och göra smakprover ! Surfa in på min youtubekanal rawfoodbyerica och spana in recepten som jag gjorde, du kan se dem live där och ingredienser men smakupplevelsen om du inte var på festivalen får du skapa hemma:) 
Kanelbolle
Mjuk grön smoothie 
Mangobowl 

Kommer solen? Ja det gjorde den lagom tills vi skulle dra vidare på nya äventyr i Skåne. 

Mycket packningen blir det! 
Tack Ebba Maria, Mossagården och alla där för i år. Med i bagaget har jag er egen pressade hampaolja, godsaker från er butik, kramar, regndroppar, solsken och glada minnen. Tack!
Kram
Erica 

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »