Superfoodboost i Kurera

Igår var familjen och jag en sväng på Frölunda Torg och gjorde några små ärenden. Vi gick förbi en Hälsokraft butik och Saga sa – ”Men där är ju du mamma!” Ja, där var ju jag, på framsidan av Kureras senaste nummer. Ofta gör man intervjuer långt i förväg och har inte koll på när det ska publiceras. Gå förbi en Hälsokraft och hämta ditt gratis exemplar av Kurera!

Superkul att få 18 av 20 poäng, och jag instämmer man önskar ha bilder till alla rätter som precis som Emma skriver att man blir mer lockad att göra recepten då. Tyvärr begränsas utrymmet.. Men kanske nästa bok! Och det är enkelt att byta ut nötter till frön, för nötallergikern med lyckat resultat!

Superboosta i sommar!

Kram
Erica

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..