En levande legend 


Idag hade jag ett mycket givande lunchmöte med min vän Dan. Det blir alltid ett fint möte med honom närhelst vi ses. Vi kom på att det var för 10 år sedan vi möttes för första gången och lade grunden för vår vänskap. Mycket har hänt under dessa tio år och så otroligt intressant att få följa hur raw food har spridit sig i Sverige. 

Dan har i fyrtio år levt på raw food och främst på det som naturen ger kring honom. Han är en mästare på vilda växter, fermented och groddar och håller 75 år gammal helgkurser i vilda växtvandringar och hur man kan tillreda det på godaste sätt. 

Dan delar med sig sina bästa recept i min bok Mitt Nya Raw food Kök som kommer i nysläpp till våren. Han har även givit ut ett efter kompendium som finns på Bokus och en blogg på sin hemsida danuhrbom.se. 

Våra samtal når kosmos, in i hjärtat, vi pratar om rädslor, kallbad, bästa bajset, vild mat, mikro organismer, själen, anden, fotoner, affärsideer, stor produktion av mosschips och hur allting samverkar i illusionen. Tiden flyger iväg och jag är tacksam för varje ord som vi delade.

Dan är också en uppskattad gästföreläsare på Raw Life Education, och jag längtar att träffa honom och deltagarna sommaren 2018! Skål med kombucha för vår vänskap! 

Kram

Erica 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..