Hämta hem.

Varje dag finner jag sätt att hämta hem. Hämta hem till mig själv. Till Erica därinne. Sätten kan vara olika. I söndags efter den intensiva dagen med workshopen gick tjejerna och jag ut i skogen. Solen lyste svagt på oss mellan träden, vi klafsade omkring i gyttjan, hoppade i vatten pölar och fick skrattsjukan. Naturen oerhört betydelsefull för mig att kunna landa i mig. Och med barnens busighet och frigörande skratt förstår jag vad som är viktigt i livet. Naturen fick följa med mig in och få chans att påminna mig om naturen. Igår på morgonen när de mina sov tänder jag ett ljus, eldar på rökelse, känner rosenkvartsen energi och blåbärs riset säger god morgon från skogen. Min kropp får vakna till på yoga mattan och återigen hämtar jag in och känner in… idag mellan möten för nya projekt tittar jag upp i den genomgår himlen och regndropparna väcker mig och vattnets kraft får mig att känna mig levande.

Berätta gärna i kommentarerna hur du hämtar hem. Det inspirerar mig.

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..