Vi ses till våren.

Här kan jag ligga hela vintern, bakom vår fluffiga, tjocka katt. Lyssna på hennes kurrande, och känna hennes mjuka päls och värme.
Jag kommer fram när de gröna bladen börjar spira igen… Näej det går ju inte. Fast vi som bor uppe i Norden kanske verkligen skulle behöva det. Men hur kan vi göra något som är mittemellan, balansen mellan vila och aktivitet?
Mina fem viktigaste matval under vintern är:
1) Kombucha – får tarmbakterierna sitt så stärker jag immunförsvaret och håller förkylningar och influensan borta.
2) Matcha te – en matcha latte på eftermiddagen, yes, då orkar jag några timmar till innan jag stupar i säng.
3) Raw cacao – varför inte börja dagen med cacao, när det känns sådär megasegt att vakna till. Du får faktiskt börja dagen med en hemmagjord raw chokladtryffel ( håll utkik på bloggen för mer om choklad recept kommer inom kort)
4) Gröna pulver – i väntan, som sagt, på det gröna bladen, boosta dig med olika gröna pulver som du antingen slänger ned i en smoothie, dricker i ett glas med juice eller bara rör runt i lite vatten
5) Macapulver – roten från Anderna är en adaptogen som får dig att mer chill, mer som ändå sätter fart på dig när det behövs. Macapulver värmer också upp dig inifrån och kan även göra dig lite mer het ( ha ha) skämt åtsido så piggar maca upp vårt hormonsystem och när vårt hormonsystem är mer i form ja då kan det hända grejer.
Jag fick en julklapp av min råa, kära vän Erika Billysdotter! Vill du ge hennes bok i julklapp kan du få rabatt 10 %, via bookoutlet.se
Skriv koden JippiErica vid utcheckningen av din varukorg.
Så när jag ligger vid katten i vintern ska jag stå och göra alla recepten i Erikas bok. Jag vet att de kommer att hålla mig pigg och glad.
Kram till dig,
Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..