Hitta din sanna story

Nu ligger jag här bredvid Lilla Liv som precis somnat. Jag både känner och hör hennes andetag, egentligen är jag så trött så jag borde vara knockad efter bara några få timmars sömn inatt men helt superladdad av dagens workshop med den One and only storycoachen Katrin Sandberg!

Jag lärde känna Katrin genom 4 Good ett inspirations forum och nätverk för kvinnor. Hon är alltid en sol, en inspiratör och en kreatör men främst av allt har hon bejakat sina drivkrafter ( som vi pratadeom på workshopen) och är nu Storycoach. Och vad är det? Jo, Katrin, lirkar, vänder, vrider, vägleder och öppnar upp ögonen för en för att se sin unika story. Det enda jag kan säga är GÅ på hennes Workshops och först av allt köp hennes bok. Läs den, gör uppgifterna innan 2018 och var beredd på att saker kommer hända på det nya året!

Katrin, du är Bäst!

Tacksamma kramar

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..