Nyårsafton 2017!

Första dagen på 2018, hoppas din afton blev lika sprakande som en raket!

Som jag skrev igår på fm var i full gång och baka bästa glutenfria kladdkakan från min väns ”Baka glutenfritt” bok, som vi skulle ha som dessert.

Tjejerna var med och bakade och slickade skålarna ;). Desserten blev uppskattad och serverades med vegan glass, vegan kolasås, hallon och havtorns kompott. Enkelt, lyxigt och mums för både vuxna och barn.

För att få Liv att somna fick vi gå ut i snöblasket i en timma i mörkret, för att hon skulle kunna vara med ända till tolvslaget.

Genomvåt och frusen på promenaden gick jag igenom 2017 och kände på 2018….det var inte bara regn på mina kinder… men från frusen, genomvåt och sorgsen fixade jag mig och satte på mig min nyårskrona som jag köpte på hms barnavdelning förra året. Annars hänger den över vår säng som en ständig påminnelse att jag sätta på mig min krona varje dag.

Middagen med hela Sams sida av familjen hade vi en fin hemma nyårsafton med 7 kusiner i olika åldrar. Mysigt med så många små!

Som tilltugg gjorde jag en liten raw snitt. Underbar carpaccio till förrätt, grönkålssallad och tabbouleh till huvudrätt, och kladd kakan till efterrätt. Mätta och glada var vi ända tills klockan slog tolv och vi önskade varandra ett Gott Nytt År.

Tomtarna och röda ljus fick ge vika också igår för vita liljor och vita ljus. Och just precis har jag skrattat mig varm till ”solsidan”. Skratt varvar med mening. Något som också gav mig en tankeställare var Mia Skäringers vinterprat som jag lyssnade på när jag cyklade till bion.. hon ska öva på att vila. Jag tror jag också anammar hennes övning. Vila i det som är. Hela 2018.

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..