Årets andra dag

Första dagen på året kom med en stor super fullmåne, vilken start på året!

Kraftfullt.

Inom vissa yoga traditioner ska man undvika att yoga på fullmåne dagar eftersom energin kan bli för intensiv, så min yoga fick börja den 2:a istället…

Med det intensiva men härliga kring jul, mellandagar och nyår blir tiden för mig själv, där jag få samla mig, tänka mina egna tankar utan att bli avbruten, skapa kontakt med mitt inre så denna morgon var efterlängtad… när klockan ringde 05 var jag dock inte lika pigg men har jag bestämt mig så har jag…

Alla i familjen sov utan katten och jag… och månen var fortfarande stor och lysande.

Efter yogan är jag oftast inte hungrig men behöver fylla på.

Just nu gör jag en morgon shake med lecitin ( för bra hjärnfunktion), nässelpulver ( för järn, klorofyll och basiskhet) och fo ti pulver ( för balans, immunförsvar och vitalitet). Kanske inte det godast med verkligen bra.

Som jag skrev i tidigare inlägg har Lilla Liv fyllt tre och hon har blivit en sannerligen självständig person vilket gör att jag mer kan dela med mig utav mitt dagliga liv här på bloggen: med tankar, raw food, livsstil som förhoppningsvis kan inspirera dig:).

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..