”Ärad vare Gud i höjden

Denna har jag gjort i slöjden”

Min mamma har fortfarande kvar den träskärbräda som jag gjorde i slöjden så gissa om jag fick en Flashback när Saga kom hem med hennes avokado skärbräda innan jul. Så mycket kärlek och omtanke och jag blir lycklig ( are) varje gång jag ser den. Det är verkligen tanken som räknas men handlingen som blir en manifestation. Och jag som älskar avokados!

Saknade min avokado till den raw blomkåls sushin jag gjorde igår förresten. Lägger ut ett inlägg om den i veckan som kommer!

En kväll när jag hade ont i ryggen innan jul, för att jag hade halkat och slagit i den och smärtan ville inte ge dig och jag började grina för att det var så mycket jag ville göra men inte orkade, då kom Saga med ett egen gjort presentkort på en timmes ryggmassage och en timmes skönhetssömn och så fick jag ett eget glitter slime. Du förstår ett eget GLITTER slime, för dig som har barn förstår kanske hur fin gåva detta är, men för er andra oinsatta i slime världen var det förra årets mest googlade ord och en hel generation har blivit besatta. Kreativt iallafall även om vi haft våra slime duster hemma helst när man har en tre åring som avgudar sin storasyster och hennes slime. Det finns slime fläckar lite här och var kan jag säga..,

Så att dela något som du tillverkat själv, ett egen kort presentkort vad som som kommer från dig, fortsätt att dela med dig i vinter, då gör vi mörkret lite ljusare.

Kram

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..