En helg på Zest i Karlstad

Det är en ynnest att få komma till sådana platser som Zest som drivs av psssionerade eldsjälar. Vilken energi, vilken mat och vilken lycka och ära att få komma dit och ha workshop.

Jag var där på lördag kring lunch för att preppa och det var knök fullt! Och varför det är lätt att förstå 🙂

se bara på menyn med allt gott, deras eko super shop och mumsiga monter. Jag vill bara köpa allt å äta och ta med mig hem.

På sen eftermiddag fick jag hålla låda och dela med mig av raw food desserter, glass och choklad. Att lära sig grunderna i raw food desserter är kul för då kan man enkelt bli väldigt kreativ utifrån eget tycke och smak och säsong. Många smakprover blev det!

Citron cheesecake, matcha cheesecake, salty caramel kola, fylld choklad, kanelbulle och mmmm .

Uppfyllda av matens magi och kraft låste vi Zest för dagen och för att ladda inför näst kommande dag – en hel dag med raw food.

Söndag morgon med sommartid och solen lyste in genom fönstren . Våren kanske ändå är här nu. Och vad passar inte bättre då än att börja med att bjuds in mer raw food i kosten.

Vid tolv serverades en brunch och sedan visslade dagen förbi med teori och demos varvat. Jöttehörliga deltagare, suverän hjälp från maria Mo med team och mumsig mat. En fullkomlig söndag!

Kram Zest och Karlstad!

Me like you alot

Erica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..