Ny lag som ska skydda dig

Den 25:e maj 2018 började EU-lagen om General Data Protection Regulation (GDPR). En lag som ersätter den svenska lagen om hur företag behandlar personuppgifter. . Lagen är till för att skydda dina uppgifter. Som prenumerant till detta inspirationsbrev kan du känna dig trygg att dina uppgifter stannar inom företaget (Palmcrantz Institutet AB/ raw food by erica) och att du kan när du vill avregistrera dig till inspirationsbrevet. Undrar du något mer så är du alltid välkommen att maila mig på info@rawfoodbyerica.se
 
I och med den här lagen började jag tänka på att skydda sig. Vi kan skydda oss från omvärlden genom att stänga in oss, stänga av och ned, vi kan skydda vår hud från solen genom solskyddsfaktor, vi kan skydda våra kroppar mot fria radikaler genom att äta antioxidanter, vi kan skydda oss mot sjukdomar genom att ha en levande och frodande bakterieflora i tarmen. 
Hur kan vi skydda lagom? Hur kan vi skydda oss utan att vi blir isolerade? 
 
Ibland äter man så nyttigt och skyddar sig jättemycket med bra näring men blir också isolerad. Vi kan smörja på oss massor av solskyddsfaktor men ändå bränna oss i solen om vi solar oss för länge. 
Så hur kan du skydda dig lagom? Sätter du upp egna lagar hur du ska skydda dig själv? 
 
När jag sätter upp lagar med hjärnans kraft  så bryter jag dem förr eller senare. Men när jag sätter mina egna lagar med hjärtats kraft, då blir resultatet annorlunda. 
 
Vilka lagar sätter du för dig själv, som kommer ifrån hjärtat? 
 
En tanke att bära med dig in i sommar Sverige <3
 
Kram
Erica
 
Apropå att skydda sig mot sjukdomar kan det vara både gott och lyxigt på samma gång – därför kommer det i sommar att lanseras drinks by Erica – Nice Kombucha. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..