Utlottning och Recept NICE kombucha

Du kan vinna en flaska av varje smak, du som premium medlem kan vinna två flaskor av varje smak
Grönt te, Citronmeliss, Aloe Vera, Ingefära och den unika kallbryggda kaffe kombuchan. – Gold.
Skriv en kommentar varför du vill boosta dina kompisar i tarmen i kommentarsfältet nedan plus likea NICE kombuchas sida på Facebook och följ oss på Instagram,  NICE Kombucha, så blir det möjligt att just du vinner NICE kombucha. Kom ihåg att ange dig email adress. Vinnaren kontaktas via email i slutet av juni månad.
Spetsa sommarens bål med kombucha eller gör en lyxig drink.
Super nyttigt samtidigt som det är super gott!
Jordgubbs Basilika Kombucha fusion Drink
I pkt frysta jordgubbar, 225 gr
1/2 kruka basilika
1 msk xylitol eller kokospalmsocker ( kan uteslutas)
500 ml kombucha, du kan använda vilken smak du vill men jag använde NICE kombucha GOLD smak ( som snart finns ute i handeln)
Mixa frysta jordgubbar med sockeralternativ och basilika i en mixer. Det blir som en tjock sorbet. Fördela jordgubbsblandningen i fyra glas, häll på kombucha och rör runt. Servera med sugrör och sked.
I helgen så serverade jag kombucha med syrenblommor i- också så himla läckert att använda blommor vid servering.
 1. Åh, jag älskar Kombucha – har blivit min nya favoritdryck och jag är så sugen på att testa NiceKombucha 🙂
  Alla ser väldigt goda ut – men Ingerfära är alltid min favoritsmak och så är jag nyfiken på Gold m kaffesmak, gott alternativ till kallt kaffe såhär i hettan!

 2. Jag vill boosta mina tonåriga barnbarn som ofta äter onyttigt.
  Är så glad för dina spännande recept. Har köpt flera av dina böcker.

 3. Detta tror jag att jag behöver.
  Har sett att en näringsterapeut hade detta i sin dagliga rutin.
  Tror inte att så många vill uppge sin email
  och därför får du få deltagare m
  Bengt. Wallman @gmail.com

  1. Tack för att du skriver om email adressen, dilemmat är hur jag ska kunna kontakta den som vinner. Ska försöka lista ut ett bättre sätt!

 4. Detta tror jag att jag behöver.
  Har sett att en näringsterapeut hade detta i sin dagliga rutin.
  Bengt. Wallman @gmail.com

 5. Har hört mycket just om Kombucha och tycker det behövs en annan dryck som kan ersätta dessa onyttiga drycker vi får in i vår vardag. Dricker själv grönt te av alla sorter och vatten som filtreras i en glass behållare. Skulle gärna vilja rekommendera en hälsosam dryck för tarm och mage. Älskar många av dina rawfood recept och använder dom i min vardag. Lycka till nu med Nice Kombucha:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..