ANNONS

Fred med Himmelske Fader och Recept på kaka:)

/

Miss Organici höftar fram en kaka

Det ljuvliga receptet jag utlovat som skulle dimpa ned i min inbox har inte dimpt ned ännu och jag vill inte låta er vänta längre, själv att jag dykt in och gjort receptet tre gånger om, om alla ingredienser funnits på vårt rum. Så höfta och njut!

Björnbärs kaka med cacaocrust

Solrosfrön
torkad mjuk banan eller dadlar
riven kokos
en nypa salt
kakaopulver
kokosolja
malen kardemumma
agave eller honung
raw cacaobeans, gjorda till bitar i en mixer

Kör solrosfröna i en matberedare till ett mjöl. Efter hand tillsätt övriga ingredienser. Och smaka av!! Här får du verkligen gå på din känsla! Ställ in crusten i kylen

Fyllning:
en kvist irish moss, blötlagd
agave
björnbär, tinade
vaniljpulver
lecitin

Mixa slätt och lägg på crusten. Ställ kallt någon timma innan servering – och sen njut!

När jag har provat detta hem, uppdaterar jag er med måtten men tills dess våga prova er fram till denna njutningsfyllda kaka!

Organico är ett superschysst ställe här i Montezuma där vi fastnat. Så är det alltid när vi reser, hittar vi en plats med bra mat och yoga så fastnar vi lätt… Och just det finns här på Organico, eko mat gjord med kärlek!

Pure food made with love

Wisewords lite här och var

I like


Kapitlet om den himmelske fadern kommer jag att citera hela kapitlet – där är kort och innehållet är ett djupt och vackert budskap.

”Fred med Gud är fulländad fred. Det är alla de sex fredsaspekterna, kombinerat med den översinnliga medvetenheten av Den Ende. Fred med Gud är som en obeskrivlig smekning av det gudomliga, som man förnimmer i djupet av sin själ. Det kommer från en djup gemenskap med Gud. Det är en direkt upplevelse av den ursprungliga tanken, Jag ÄR. När man blir ett med sig själv, förenas man med den gudomliga Lag som råder över allt, och kan samverka med Gud som medskapare. Man känner av och följer den kosmiska medvetenhet som breder ut sig över Jorden. Denna medvetenhet ledet till harmoni och kärlek på varje nivå. Detta medvetenhetstillstånd ger djup och kvalitet i alla osjälviska handlingar som man utför i världen. Det är den verkliga utgångspunkten för alla tjänande handlingar och det ökar förmågan att se Gud i alla situationer. Man måste inte bli ett helgon för att skapa fred på Jorden. Det är svårt nog ändå. Men att uppleva fred med Gud och hela Skapelsen, om så bara för ett ögonblick, kan räcka för att man ska få vägledning och motivation till att söka denna förståelse.”


Fortsättning följer på fredag….

Understanding, compassion with ourselves

Erica

Long Live Life

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00