Låt dig inspireras


Inspiration

Erica inspirerar erfarna kockar, barn, föräldrar, ja, alla som är nyfikna på vad raw food är och vill skapa en bättre hälsa! Hur vill du bli inspirerad? Maila info@rawfoodbyerica.se

Grönsakshallen Sorunda

Under fyra dagar var Erica hos Grönsakshallen Sorunda för att inspirera deras kunder till att använda mer frukt och grönt i matlagningen. Grönsakshallen levererar frukt och grönt till många restauranger i Stockholmsområdet samt Uddevalla. Det blev fyra fantastiska dagar med livkraft högt och lågt!

Grönsakshallen Sorunda goes Raw!

Raw food inspiration på Masesgården med Malin Berghagen

Någon gång i livet ska du ta dig till anrika Masesgården – ett gediget hälsohem. Malin Berghagen har egna långhelger på Masesgården, där du får vara med på hennes yoga, meditationer och fyllas av hennes vänlighet. Två vackra september dagar 2009 var Erica med och spred raw food i form av ord och bärpaj med cashewgrädde. Hon berättade om hur du kan ta steg mot en mer raw livsstil, hur du börjar se dig själv utifrån din fullaste potential och mycket mer kring livet som en high raw vegan.

Raw food inspiration på Masesgården

Raw food inspiration för nyfikna föräldrar på Barnklädesaffären Tilda & Melker

Ellinor som har barnklädesaffären Tilda & Melker bjöd in sina kunder till en miniföreläsning i raw food med goda smakprover. Föräldrarna fick bra tips på hur de kan göra goda och nyttiga efterrätter till sina guldklimpar, hur de kan tänka om när det gäller lördagsgodis och få ta del av Ericas erfarenhet som förälder till ett barn som äter mestadels raw.

Raw bakelser till stora och små barn

Raw food för barn och föräldrar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..