Nyhetsbrev juni 2010

jun 15, 2010

sommar pioner


Nyhetsbrev juni
Från min blogg 13 juni:
”Det är några jag mött som undrade var sommaren tog vägen?! Igår uppskattade jag regn- och rusk vädret som var,  då fick jag tid för att ännu en gång kunna förbereda mig inför en riktig solig och skön sommar. Jag ställde några frågor till mig själv: Vad vill jag uppleva den här sommaren? Vilka människor vill jag dela sol och svalkande bad med? Hur kan jag njuta varje dag och se tacksamhet i det som är, oavsett regn eller solsken??Det som blev så uppenbart efter jag reflekterat en stund vid en värmande vedspis, var att den jag först och främst kommer dela den här sommaren med, och faktiskt resten av livet är: MIG SJÄLV!?Så genom att visa tacksamhet inför mig själv, se allt det jag har och som finns i mitt liv och verkligen njuta av den unika person som jag är kommer den här sommaren bli fantastiskt härlig!?Och du liksom jag, vet att de dagar kommer som vi inte gillar oss själva något vidare, av olika anledningar (sovit för lite, rört på oss för lite, ätit mat som inte riktigt harmoniserar, etc etc) men dessa dagar blir lättare att acceptera och känna tacksamhet inför om vi har en kärna inom oss där vi finner tillbaka till glädjen, njutningen och tacksamheten inom oss. För allt är perfekt och precis som det ska vara:-)!
Dela den här sommaren med din bästa kompis, dig själv, och ha riktigt kul och härligt!”

Skål!


Mycket roligt med raw food blir det i sommar där du kan träffa mig – mer info om varje event finner du på www.rawfoodbyerica.se
18-20 juni Mossagårdsfestivalen,  (träffa mig 13-16 lördag & söndag)
24-27 juni Raw Midsommar på Kroppefjäll,
2-4 juli Kvinnofestivalen i Mundekulla,
6 juli Gabriel Cousens, kvällsföreläsning i Göteborg
11-15 juli Gabriel Cousens, 4 –dagars workshop på Ängsbacka,
30 juli – 1 augusti Råkostfestivalen i Järna,
9-10 augusti Nolia mässan i Piteå,
20-22 Malmöfestivalen,
Är du ute och åker i sommar Sverige finns det olika platser där du kan äta raw food, – kolla inläggen på hemsidan
Bulleboden i Stockholm, se fler platser här
Café Stunden på Östra Tullgatan 4 i Malmö, se fler platser här
Kroppefjäll i Dalsland, förboka ditt besök här så Dan kan göra en gourmet måltid till er
Mimmis Visthus på Skolgatan i Norrköping
Kiviks Lilla Råa på Österlen
Eko café i Båstad med Ulla Robertsson, Ängelholmsvägen 28, tel 0736-59 11 49

slurp vad gott med glass!


Recept från boken Raw Delight
Banan- & mandarinsorbet
2 portioner
När färskpressade juicer mixas med bananer blir konsistensen inte lika krämig som i vanlig raw food-glass – utan mer frostig som i sorbet.
2 bananer
1 dl mandarin/clementinjuice, färskpressad
1. Kör bananer och juice i mixer.
2. Häll i glassformar, frys in tills glassen är genomfrusen cirka 24 timmar.
3. Ta fram glassformar spola hett vatten för att lossna och njut av en svalkande glad glass!
Efter en mycket lärorik vår ser jag framemot en än mer lärorik sommar; alla möten som jag kommer att få vara med om med människor runt om i landet, solen som lyser på mig och ger värme och kraft samt att få möjlighet att frossa i färska jordgubbar och vattenmelon!
Ren Lycka – Raw Delight!
Erica
Long Live Life

Workshop med Cacao 🤎

Workshop med Cacao 🤎

Magic Cacao Workshop 8/2 2024 in Göteborg ✨this workshop will be in swedish ☺️. En workshop hur du gör dina egna raw chokladpraliner med intentioner och örter 🤎Det är lite komplicerat att i text fånga vad du lär dig och tar med dig från denna workshop, det jag vet är...

Kombucha workshop 18 januari

Kombucha workshop 18 januari

Den 18 januari 18.30-20 har jag en kväll på Regnbågens Böcker och Smycken, där jag arbetar som butiksansvarig där jag lär dig ALLT om hur du brygger kombucha och kefir! Fermenterade drycker som ökar ditt näringsupptag, din glädjehormoner och så mycket mer! Du kommer...

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Samarbeten

advertisement advertisement advertisement advertisement

Kategorier

Arkiv

Translate »